Windows 10: Διαθέσιμα σε 190 χώρες με δωρεάν αναβάθμιση

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 29 Ιουλίου ως δωρεάν αναβάθμιση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ταμπλέτες.

 


Article featured image
Article featured image

Τα νέα Windows 10, περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως το Cortana, μια εφαρμογή για Xbox, και το νέο browser Microsoft Edge, για μια οικεία και ακόμη πιο προσωπική και παραγωγική εμπειρία.

Ως τα πιο ασφαλή Windows που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, τα Windows 10 προσφέρονται ως υπηρεσία και αναβαθμίζονται άμεσα με νέες καινοτομίες και λογισμικά ασφαλείας.

Προσφέρουν μια εμπειρία η οποία θα είναι λειτουργική σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών, περιλαμβανομένου υπολογιστών PC, ταμπλέτες, τηλέφωνα, συσκευές Raspberry Pi, Xbox One, και HoloLens, και με 2000 συσκευές (ή παραλλαγές) να βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο.

Το νέο Windows Store και το Windows Software Development Kit είναι πλέον διαθέσιμα ανοίγοντας τις πόρτες σε νέες καινοτόμες εμπειρίες με εφαρμογές στα Windows 10.

 



 

Χρήστες υπολογιστών από ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουν το λανσάρισμα των Windows 10, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε 13 χώρες χάρη σε μια πολυετή πρωτοβουλία μέσω της οποίας μπορούν μαζί να κάνουν τη διαφορά σε όλο τον κόσμο.

Η Microsoft ενθαρρύνει τους λάτρεις των Windows να μοιραστούν το πώς σχεδιάζουν να αναβαθμίσουν τον κόσμο τους μέσω του hashtag #UpgradeYourWorld.

Μπορούν να ψηφίσουν για έναν παγκόσμιο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό ώστε να λάβει σημαντική χρηματική αμοιβή, χρησιμοποιώντας τα hashtags #UpgradeYourWorld και #vote, αναγράφοντας το όνομα του οργανισμού σε Instagram, Facebook και Twitter.

Περισσότερες πληροφορίες για το Upgrade Your World μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 



 

Τα Windows 10 είναι γρήγορα και οικεία. Επανέρχεται το Start Menu, ενώ τα Tiles θα ενημερώνονται συνεχώς.

Είναι τα πιο ασφαλή Windows που έχει δημιουργήσει η Microsoft, με αναβαθμίσεις στο Windows Defender και SmartScreen με σκοπό να βοηθήσουν τα προγράμματα ασφαλείας να αντιμετωπίσουν κακόβουλα λογισμικά ή κλοπή προσωπικών δεδομένων με καινοτόμες προτάσεις όπως το Windows Hello.

Θα είναι πολύ απλό να κρατηθείτε συνεχώς αναβαθμισμένοι, καθώς θα γίνεται συνεχής ενημέρωση με τα νέα χαρακτηριστικά (updates) καθώς και τις αναβαθμίσεις ασφαλείας  που θα γίνονται σε όλη τη διάρκεια της ζωής της συσκευής.

Τα Windows 10 είναι πλέον πιο προσωπικά και παραγωγικά, με φωνητική λειτουργία, πένα αφής και σημάνσεις για φυσική λειτουργία με τον υπολογιστή. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν άριστα με τα προγράμματα Office και Skype επιτρέποντας παράλληλα στον χρήστη να εναλλάσσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί και να μένει οργανωμένος με το Snap and Task View.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ