Οι Prospectus τραγουδούν για το μικρό Κωνσταντίνο

Το κυπριακό γκρουπ Prospectus τραγουδά σε μια ξεχωριστή φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δώσουν ελπίδα σε ένα μικρό αγγελούδι, το οποίο χρειάζεται τη βοήθειά μας.


Article featured image
Article featured image

Η συναυλία αλληλεγγύης για το μικρό Κωνσταντίνο, θα δοθεί στη Μουσική Σκηνή RED στην παλιά Λευκωσία τη Δευτέρα 21 Σεπτεβρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε από ομάδα φίλων και αγκαλιάστηκε από άλλα σύνολα, ποδοσφαιρικές ομάδες κ.λπ.. Το αντίτιμο εισόδου των €5 όπως και όλα τα έσοδα προορίζονται για την οικονομική στήριξη και τη θεραπεία του Κωνσταντίνου Ορφανού, ο οποίος μόλις στα τέσσερά του χρόνια, διεγνώσθη με Νευροβλάστωμα και υποβάλλεται σε εντατική χημειοθεραπεία όντας νοσηλευόμενο στην Παιδογκολογική πτέρυγα Μακάρειο Νοσοκομείο και πλέον για τη θεραπεία του απαιτείται η άμεση μετάβασή του στο εξωτερικό

Πέραν από τη μουσική στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται έναντι συμβολικού αντίτιμου διάφορα προσωπικά αντικείμενα αγαπημένων ποδοσφαιριστών από διάφορες ομάδες, οι οποίοι είχαν την καλοσύνη να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα αυτό για βοήθεια. Πολλοί από αυτούς θα δώσουν και το παρών τους εκεί το βράδυ. Η στήριξη όλων μας είναι σημαντική!

Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να το κάνεις και μέσω του τραπεζικού λογαριασμού 010900009055 Τράπεζα Κύπρου. Iban number : CY94002001090000000000905500.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ