5 χρόνια χαμόγελα από την Lidl

Η Lidl Cyprus γιορτάζει φέτος 5 χρόνια στην Κύπρο και προγραμματίζει μια σειρά ενεργειών που θα εμπλέξουν τους καταναλωτές σε ένα φθινόπωρο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις, ενέργειες και μοναδικές προσφορές.

 


Article featured image
Article featured image

Ο εορτασμός των πέντε χρόνων της Lidl στην Κύπρο, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Δεκέμβριου.

Σύμφωνα με την κα. Βασιλική Αδαμίδου, Corporate Communications & CSR Manager, «Τα Lidl μπήκαν στη ζωή μας, στο τραπέζι μας, στην καθημερινότητά μας και άλλαξαν αμέσως την αντίληψη του κύπριου καταναλωτή για τις αγορές. Αποδείξαμε ότι το Quality for Less είναι ότι πιο αληθινό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τα Lidl! Η Κύπρος αγκάλιασε τα Lidl και σύντομα δημιουργήθηκε σχέση ‘αγάπης’ με την Κύπρια και τον Κύπριο καταναλωτή».

Σε ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, κος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης, ανέφερε για την εξέλιξη της εταιρείας στην Κύπρο τα τελευταία Πέντε χρόνια. 

Η Lidl λειτουργεί σήμερα 14 καταστήματα στην Κύπρο, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και το 15ο κατάστημά της στη Λεμεσό. 

Ο κύριος Καραγιάννης ανέφερε «Σε μόνο πέντε χρόνια, η Lidl  δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση οικειότητας με τον κύπριο καταναλωτή.  Συνεχίσουμε να ακούμε και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του καταναλωτή, να ενισχύουμε την γκάμα των προϊόντων μας από ντόπιους προμηθευτές, να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο, η Lidl προσέφερε μεγάλα χρηματικά ποσά για να στηρίξει πρωτοποριακά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και για να ενισχύσει το Ανακουφιστικό κέντρο Αροδαφνούσα, ενώ προσέφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε διάφορους οργανισμούς».

 

Στα πλαίσια των 5 χρόνων της στην Κύπρο, Η κα Αδαμίδου παρουσίασε τη νέα διαφημιστική εκστρατεία της Lidl ‘5 Χρόνια Χαμόγελα’.  «Μέσω της εκστρατείας «5 χρόνια χαμόγελα», η Lidl θα ανακοινώσει και θα γιορτάσει τα γενέθλιά της συνεχίζοντας να μοιράζει δυναμικά και αισιόδοξα ακόμα περισσότερα χαμόγελα στον κόσμο» ανέφερε. 

 



 

Πολλές εορταστικές ενέργειες θα διεξάγονται τους επόμενους μήνες από τα Lidl.  Μέσα από αυτές, ξεχωρίζει ένας μεγάλος διαγωνισμός, στον οποίο, όλο τον Οκτώβριο, κάθε πελάτη της Lidl, θα έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους Πέντε τυχερούς που θα κερδίσει δωρεάν ψώνια για 5 Χρόνια!

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, η Lidl Cyprus ανακοίνωσε και ένα σημαντικό  πρόγραμμα ΕΚΕ που αφορά την ανάδειξη και εξέλιξη χαρισματικών ανθρώπων.  Πρόκειται για το πρόγραμμα Center for Talented Youth (CTY) Greece (Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά) του Κολλεγίου Ανατόλια. Το Κέντρο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και στόχος του είναι να εντοπίσει χαρισματικούς μαθητές και να υποστηρίξει την εξέλιξή τους με εκπαιδευτικά προγράμματα.  Για το 2016 η Lidl Cyprus πρόκειται να αυξήσει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα υποτροφιών με το ποσό των 40,000 ευρώ που θα αφορά μόνο σε μαθητές της Κύπρου.

Για τον Νοέμβριο, η Lidl ανακοίνωσε άλλο ένα μεγάλο έργο.  H Lidl Food Academy είναι μια νέα ιδέα που αφορά ένα χώρο γνώσεων, μάθησης, εκπαίδευσης και συναναστροφής. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου χώρου στην οδό Στασικρτάτους στον οποίο μαθαίνουμε πως το φαγητό  βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας.  Στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. Η Ακαδημία Lidl θα ανοίξει τις πόρτες της τον Νοέμβριο του 2015 για να μας διδάξει πως μπορούμε να ζούμε καλύτερα με το φαγητό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ