Η στάση που αρέσει πιο πολύ στις γυναίκες

Ποια είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών στο σεξ;

 


Article featured image
Article featured image

Την απορία αυτή, ήρθε να μας λύσει ένα δημοσίευμα του Maxim, το οποίο αναφέρεται σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2015 Millenial Sex Survey από την Skyn Condoms.

Η έρευνα κατέταξε πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών το «ιεραποστολικό», με ποσοστό 30,9%.

Ακολουθούν τα εξής: «doggy» (27,5%), «cowgirl» (17,90%), «spooning» (αγκαλιά στα πλάγια, με την πλάτη της γυναίκας στο στήθος του άνδρα- 6,30%), «jockey» (η γυναίκα μπρούμυτα- 4,9%), «69» (4,5%), καθιστό (2,90%), ανάποδο cowgirl (2,80%), όρθιο (1,40%), άλλα (0,60%).

Στο πλαίσιο της έρευνας ερωτήθηκαν 2.827 γυναίκες, ηλικιών μεταξύ 18-34.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, παρεμφερείς είναι και οι προτιμήσεις των ανδρών, αλλά με το «doggy» να βρίσκεται στην κορυφή με 34% και το «ιεραποστολικό» να ακολουθεί με 18%.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σεξομολογήσεις #777: «Η γυναίκα μου έχασε πάνω από 30 κιλά και ζηλεύω που μου έκλεψε την παράσταση»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #776: «Συνειδητοποίησα πως επειδή είναι άντρας μου, δεν σημαίνει πως έχει την απόλυτη κυριαρχία στο σώμα μου»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #775: «Είμαι 17 χρονών και άρχισα να πιστεύω ότι οι ορμόνες μου έχουν κάνει πραξικόπημα»