Έκτακτη-επείγουσα ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού

Την ώρα που ο Χάσικος έλεγε αυτά που έλεγε, πως δήθεν θα δέχεται τους πρόσφυγες αλλά… μόνο τους Χριστιανούς, εκείνη ακριβώς την ώρα έβλεπα πολλά ζευγάρια μάτια να βουρκώνουν μπροστά στην εικόνα με τα παιδάκια που καταβεβλημένα ξάπλωναν στα στρώματα των καταυλισμών σε Κοκκινοτριμιθιά και Κοφίνου.

 


Article featured image
Article featured image

Την ώρα που ο Χάσικος έλεγε αυτά που έλεγε, ευτυχώς κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας έπρατταν κατά τον δαίμονα εαυτού, γεμίζοντας σακούλες και κασόνια με ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα.

Σήμερα το πρωί πήγα προσωπικά στον Ερυθρό Σταυρό και το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια. Τεράστια η προσφορά αγάπης του απλού Κύπριου πολίτη που δεν βάζει πίσω από κάθε πράξη του το προσωπικό του συμφέρον.

Και να τελικά που με μια έκτακτη-επείγουσα ανακοίνωση, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός μάς ανακοινώνει ότι οι ανάγκες έχουν υπερκαλυφθεί, απευθύνοντας παράλληλα θερμή έκκληση σε όλους να σταματήσουν να παραδίδουν ρούχα και άλλα είδη στα κατά τόπους γραφεία του, ευχαριστώντας τέλος το κοινό για την γενναιόδωρη ανταπόκριση του στην έκκληση για προσφορά βοήθειας για τους Σύρους πρόσφυγες.

Η ανακοίνωση καταλήγει με αυτό: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μ.Μ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ