Το ICON+ στη Λευκωσία δεν είναι άλλο ένα κομμωτήριο

Σχεδόν μισό αιώνα πριν, το 1968, ο Ιάκωβος Σωφρονίου άνοιξε το κουρείο Studio International στη συμβολή των οδών Μνασιάδου-Στασικράτους στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Ως μετεξέλιξη του πολύ γνωστού κουρείου, από το οποίο πέρασαν πολύ γνωστές προσωπικότητες της πόλης, θεωρείται το ICON που λειτούργησε το ‘97 στην Ακρόπολη.

Και σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει τη λειτουργία ενός δεύτερου καταστήματος στην πρωτεύουσα, του ICON+, ενός καλλαίσθητου χώρου, με όμορφο ντιζάιν, το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα Νάσια Μιχαηλίδου και δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα ως κατάστημα πώλησης προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών και του σώματος.

Ο νέος αυτός πολυχώρος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην πολυσύχναστη οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης και τα στοιχεία που το καθιστούν place to be δεν είναι λίγα!

«Θεωρούμε ότι αυτή η περιοχή είναι το καινούριο κέντρο της Λευκωσίας και βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη όσο αφορά στη μόδα και τη διασκέδαση. Είναι η περιοχή που το τελευταίο διάστημα προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες» μας λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σοφρωνίου, ιδιοκτήτης του ICON+ και συνιδιοκτήτητης στο ICON.

 



Το ICON+ λειτουργεί επίσης ως στούντιο για φωτογραφήσεις

 



Ο Γιώργος Σοφρωνίου

 

Τρομερή εντύπωση μας έκανε η εμπειρία που προσφέρουν τα παιδιά μέσω τη διαδικασία του λουσίματος. Είναι η στιγμή εκείνη που ο κάθε πελάτης ανυπομονεί για να χαλαρώσει. Μάλιστα, όλο αυτό προφέρεται σε ένα σημείο πιο σκοτεινό και πιο ατμοσφαιρικό, σε σχέση με το υπόλοιπο μαγαζί.

 



 

«Το μασάζ στο κεφάλι θεωρείται από την αρχαιότητα ως το πιο χαλαρωτικό στο είδος του, λόγω του ότι  αφαιρεί το στρες από τον αυχένα και το κεφάλι» αναφέρει ο Γιώργος.

 



 

Άλλοι καλοί λόγοι για μια επίσκεψη (από γυναίκες και άνδρες) στα ICON και ICON+ είναι η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το εκπαιδευμένο προσωπικό, το ωραίο περιβάλλον, οι πολύ λογικές τιμές αλλά και άριστης ποιότητας προϊόντα. Μάλιστα, έχουν βραβευτεί από την εταιρεία Paul Mitchell ως Signature Salons, εξ ου και διαθέτουν ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της Paul Mitchell. Επίσης, σημαντική προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη σειρά της  Moroccanoil αλλά και της ολοκαίνουριας σειράς για το σώμα Moroccanoil Body.

Να πούμε τέλος πως στον πάνω όροφο του ICON+ λειτουργεί σχολή κομμωτικής στην οποία διδάσκει ο Γιώργος Σοφρωνίου, ο οποίος είναι εκπαιδευτής και στην Paul Mitchell.

 



 

Ενημερωτικά, τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου ICON+ θα πραγματοποιηθούν στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ