Αυτό το ποτό δεν το πίνεις, το ανακαλύπτεις

Το 1888, ο Σπύρος Μεταξάς, ένας πρωτοπόρος που έβλεπε μπροστά από την εποχή του, έβαλε πλώρη να επιτύχει ένα προσωπικό στοίχημα: Να προσφέρει στον κόσμο μία νέα εμπειρία, συστήνοντάς τη μοναδικότητα του ΜΕΤΑΧΑ, του κεχριμπαρένιου ποτού που δημιούργησε. Το ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars, η εκλεπτυσμένη έκφραση αυτής της μοναδικότητας, είναι ένα κλασικό ποτό που επανασυστήνεται μέσα από μία νέα κομψή συσκευασία. Ο καθαρός σχεδιασμός του μπουκαλιού καλεί τους εξερευνητές των αυθεντικών εμπειριών σε ένα ταξίδι πέντε αισθήσεων.

 


Article featured image
Article featured image

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Απλή, κομψή, άψογη. Η νέα συσκευασία εστιάζει στα στοιχεία του ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars, που το ανέδειξαν στο κλασικό ποτό που είναι σήμερα. Ο χρυσός «Σαλαμινομάχος» στέκεται περήφανος, ένα σύμβολο θάρρους που χαρακτηρίζει τις αρχές πάνω στις οποίες χτίστηκε ο Οίκος Μεταξά. Μία λιτή υπογραφή, χαραγμένη στις δύο πλευρές του μπουκαλιού, είναι ένας φόρος τιμής στον ιδρυτή, Σπύρο Μεταξά. Η ετικέτα απλή και διακριτική. Η πολυτελής βάση του μπουκαλιού θυμίζει εκείνη ενός ακριβού ποτηριού. Σφραγισμένο με ένα καπάκι στο μπλε της Ελλάδας, αυτό το κομψό μπουκάλι δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο που περικλείει μέσα του το κεχριμπαρένιο ποτό.


Η κομψή, νέα συσκευασία του METAXA 12 προβάλλει ιδανικά ένα κλασσικό ποτό με απαράμιλλο χαρακτήρα. Ανακαλύψτέ το σήμερα.




 

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

To concept βασίστηκε στα μοναδικά χαρακτηριστικά του ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars που ταίριαξαν με έναν από τους σημαντικότερους εξερευνητές της εποχής μας, τον Mike Horn, ο οποίος είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars. Ο χαρισματικός Mike Horn επιλέχθηκε επειδή ενσαρκώνει ιδανικά την έννοια του ταξιδιού, μετουσιώνοντας το ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars ως ένα μοναδικό, εξαιρετικό ποτό. To concept της καμπάνιας μας προσκαλεί να δούμε το ποτό ως μία εμπειρία, ένα ταξίδι όπου η απόλαυση είναι απλά η αφορμή. Η ξεχωριστή προσωπικότητα και τα επιτεύγματα του Νοτιοαφρικανού Mike Horn αναδεικνύουν το θάρρος και την αυθεντικότητα που τον καθιστούν σαν ιδανικό πρεσβευτή του ΜΕΤΑXΑ 12 Stars. Με πρωταγωνιστή τον Mike, η καμπάνια αποτελεί μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι των πέντε αισθήσεων. Στην καρδιά αυτής της συνεργασίας βρίσκονται οι αξίες της αυθεντικότητας, του θάρρους και της εξερεύνησης.

Ο METAXA MASTER ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Για περισσότερα από 25 χρόνια, αφοσιωμένος στη διαφύλαξη της πολύτιμης κληρονομιάς του ιδρυτή Σπύρου Μεταξά είναι ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο πέμπτος κατά σειρά Metaxa Master του Oίκου. Ο «μαέστρος» παρακολουθεί υπομονετικά την παλαίωση των αποσταγμάτων του για να τα αναμείξει αριστοτεχνικά με αρωματικά Μοσχάτα, έτσι ώστε κάθε σταγόνα ΜΕΤΑΧΑ να έχει τη διακριτική απαλότητα και το ιδιαίτερο στυλ που χαρακτηρίζει τα blends του Οίκου.

 



 

«Δε λειτουργώ ποτέ βιαστικά. Ξέρω ότι για να επιτευχθεί η τελειότητα, χρειάζεται χρόνος. Για να δημιουργήσω το ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars χρησιμοποιώ δώδεκα blends. Ξεκινώ επιλέγοντας τα πιο αρωματικά Μοσχάτα από τη Σάμο, αναμειγνύοντάς τα και αφήνοντάς τα να παλαιώσουν. Όταν ξέρω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή, τα συνδυάζω με οινικά αποστάγματα που έχουν ωριμάσει σε δρύινα, γαλλικά βαρέλια, με διαφορετική ένταση καψίματος. Τότε έρχεται η στιγμή να προσθέσω το μυστικό μου μπουκέτο από Μαγιάτικα ροδοπέταλα και βότανα. Για να βάλω την τελευταία πινελιά, προσθέτω ένα πολύ παλιό blend από αποστάγματα και Μοσχάτα Σάμου, που έχει δημιουργηθεί, ωριμάσει και φυλαχθεί ειδικά για το ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars» εξηγεί ο Κώστας Ράπτης.

 



 

Πραγματοποιήστε την δική σας εξερεύνηση στο www.dontdrinkexplore.com και ανακαλύψτε πως η εμπειρία της απόλαυσης του ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars συνδέεται με τον Mike Horn.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το METAXA επισκεφτείτε το metaxa.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ