Τα «Flying Superkids» έρχονται Κύπρο

Με ένα από τα ωραιότερα θεάματα αρχίζει το 2016.

 


Article featured image
Article featured image

Τα περίφημα «Flying Superkids», 29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα είναι στην Κύπρο, στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στις 17 Ιανουαρίου, στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, με ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους.

Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό, ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.

Η πιο περίφημη ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης μας τιμά όχι μόνο με την παρουσία της στη Κύπρο αλλά και με τη πρόθεση της να συμμετέχει και συμπορευθεί στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin με σκοπό τη στήριξη παιδιών που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για μια καλή μόρφωση και ευκαιρίες στη ζωή τους.

Ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί για τις ανάγκες αυτών των παιδιών μέσα από το Ίδρυμα Dashin.

Η παιδική αυτή ομάδα της Δανίας ιδρύθηκε το 1967 και στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών.

Από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει και κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους.

Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδάκια σε τηλεοπτικά προγράμματα.

 

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 17.00

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Πληροφορίες: 25372855


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ