Έτυχε να ακούσεις για τη Μεταμορφική Τεχνική;

Η Μεταμορφική Τεχνική αποτελεί μια συνεισφορά στον τομέα της εναλλακτικής θεραπείας. Σύμφωνα με τα όσα Ουσιαστικά, είναι μια απαλή προσέγγιση στην αυτοθεραπεία,την προσωπική ανάπτυξη, την αλλαγή και την αναμόρφωση του ατόμου.

 


Article featured image
Article featured image

Ιατρικές έρευνες των τελευταίων χρόνων, έδειξαν ότι κάθε κύτταρο που αποτελεί το σώμα και το μυαλό μας, κρατά μνήμες από τις εμπειρίες μας, όχι μόνο από την παιδική μας ηλικία, αλλά και από τους εννέα μήνες μέσα στη μήτρα. Οι εμπειρίες αυτές καθορίζουν τις τάσεις και τα μοτίβα μας, αλλά και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματά μας. Καθώς μεγαλώνουμε λειτουργούμε με αυτά, μέχρι τη στιγμή που θα τα απελευθερώσουμε.

Η Μεταμορφική Τεχνική στοχεύει στην ουσιαστική μεταμόρφωση του ατόμου. Για αυτό και το έμβλημα της «Μεταμορφικής κοινωνίας» είναι η πεταλούδα και είναι συμβολικό του μετασχηματισμού της κάμπιας σε πεταλούδα. Για να πετάξει η πεταλούδα, πρέπει να εγκαταλείψει τη χρυσαλίδα της, έτσι και εμείς για να βιώσουμε μια ισορροπημένη ζωή, πρέπει να αποβάλουμε τη χρυσαλίδα μας.

Η χρυσαλίδα μας είναι οι ψευδαισθήσεις και τα περιοριστικά πιστεύω μας, από τα οποία πρέπει να ελευθερωθούμε, για να μπορέσουμε να έχουμε μια ισορροπημένη ζωή, γεμάτη υγεία, γαλήνη και ευτυχία.

Γι’ αυτό και η τεχνική αυτή, αντί να συγκεντρώνει την προσοχή της σε συμπτώματα και προβλήματα, αφήνει τη ζωτική δύναμη του ατόμου, καθοδηγούμενη από την έμφυτη νοημοσύνη του, να φέρει όποιες μεταμορφώσεις χρειάζονται στα ενεργειακά μοτίβα. Η ενέργεια απελευθερώνεται, απεγκλωβίζοντας το άτομο από παλιές επιρροές, και τον απαλλάσει από ό,τι τον βασανίζει πνευματικά, σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Η Μεταμορφική Τεχνική γίνεται με κυκλικές κινήσεις στα πόδια, από τους αστραγάλους και κάτω, στα χέρια και το κεφάλι και μπορεί να βοηθήσει τον καθένα, από νεογέννητα μέχρι και ηλικιωμένους και είναι απολύτως ασφαλής και μη καταπατητική. Είναι ένας απαλός τρόπος να ελευθερώσετε πρότυπα και μοτίβα, όπως προγεννητικό στρες, στρες της μέλλουσας μητέρας που αποροφά το παιδί, πρόωρη γέννηση, καθώς και δύσκολες καταστάσεις τοκετού ή ταλαιπωρία στην κύηση.Είναι ιδιαίτερα καλή για τα παιδιά, αφού βοηθά στην εξισορρόπηση του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου. Αναπτύσσει την ευφυΐα και βελτιώνει ψυχοσωματικά πτροβλήματα που τα ταλαιπωρούν, όπως φοβίες, ανασφάλειες και συναισθηματικά θέματα.

 

* Από την Στέλλα Ορατίου / Πρακτικός Μεταμορφικής Τεχνικής / τηλέφωνο: 97665055

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ