Το κυπριακό application PriveTalk ξεκινά καριέρα στην Αγγλία

Λειτουργεί λίγο περισσότερο από ένα μήνα στην Κύπρο και ήδη η εφαρμογή PriveTalk, του Γιώργου Χρυσοχού και του Εύρου Νεοφυτίδη μετρά περί 1500 dowloads. 

 


Article featured image
Article featured image

Η γρήγορη και άμεση ανταπόκριση του κυπριακού κοινού στο νέο site γνωριμιών, που διαθέτει αυστηρά κριτήρια και κανόνες ανάμεσα στους χρήστες, οδήγησε τους εμπνευστές του PriveTalk να προωθήσουν το app σε μια μεγαλύτερη αγορά, με πολύ περισσότερες προοπτικές και δυνατότητες.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες, το PriveTalk από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμο για κατέβασμα και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Ξεκινήσαμε από τη ΗΒ, και λόγω της γλώσσας βεβαίως, αλλά κυρίως γιατί θεωρείται η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης σε εφαρμογές γνωριμιών και ο κόσμος εκεί είναι ιδιαίτερα δεκτικός στο να γνωρίζει νέα άτομα μέσα από το διαδίκτυο», αναφέρει ο Γιώργος Χρυσοχού.

Για την προώθηση της εφαρμογής, χρησιμοποιούν κυρίως Google Adwords, ενώ παράλληλα τρέχουν καμπάνιες με banners σε διάφορα δημοφιλή δίκτυα.

«Επίσης ήρθαμε σε επαφή και με διάφορες διεθνείς ιστοσελίδες που ασχολούνται με startups και τεχνολογία, για να μας προωθήσουν με κάποια άρθρα ή παρουσιάσεις».

Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της εφαρμογής στη CITY, η Κύπρος είναι και θα παραμένει η έδρα τους και η στρατηγική τους αγορά.

«Η ανταπόκριση και η υποστήριξη από τον κόσμο της Κύπρου είναι πάρα πολύ θερμή και μας επιβεβαιώνει συνεχώς για την επιλογή μας. Φιλοδοξούμε ότι με την είσοδο μας στην Αγγλική αγορά θα μπορέσουμε να δώσουμε πλέον διεθνή αναγνώριση στο PriveTalk η οποίες θα μας δώσει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Ωστόσο υπόσχεση μας είναι να συνεχίσουμε παράλληλα την καλύτερη δυνατή υποστήριξη που μπορούμε στην Κυπριακή αγορά και στους υφιστάμενους χρήστες μας».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ