Στην ίδια σκηνή μερικοί από τους καλύτερους τζαζίστες της Κύπρου

To Σεπτέτο του Χάρη Ιωάννου συναντά την Ιωάννα Τρουλλίδου.

 


Article featured image
Article featured image

Μην χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να ακούσετε μερικούς από τους καλύτερους Jazz μουσικούς της Κύπρου μαζεμένους στην ίδια σκηνή για μια μοναδική βραδιά, εκτελώντας εξαιρετικά swinging μουσικά κομμάτια από το Great American Songbook, καθώς και πρωτότυπα κομμάτια από μερικούς κορυφαίους οργανοπαίχτες της χρυσής εποχής της Jazz.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο συναρπαστικά, ο γνωστός συνθέτης / ενορχηστρωτής / σαξοφωνίστας, Chris Byars που εχει σαν βάση την Νέα Υόρκη, έγραψε όλες τις ενορχηστρώσεις του προαναφερόμενου ρεπερτορίου, καθώς και μερικές από τις πρωτότυπες συνθέσεις του για το πρόγραμμα, το οποίο ετοιμάστηκε σχολαστικά από τον leader του σεπτέτου, Χάρη Ιωάννου.

Προσθέτοντας και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ιωάννα Τρουλλίδου με την πλούσια φωνή της, η νύχτα εγγυάται την διασκέδαση ακόμη και του πιο απαιτητικού ακροατή της Jazz, καθώς και την προσέλκυση νέων φίλων σε αυτό το είδος της μουσικής!

 

Χάρης Ιωάννου: σαξόφωνο τενόρο

Ιάκωβος Πάρπας: άλτο σαξόφωνο

Μάριος Χαραλάμπους: σαξόφωνο τενόρο

Κώστας Εφραιμίδης: κλαρίνο

Δημήτρης Μίαρης: πιάνο

Greg Makamian: μπάσο

Γιάννης Βαφέας: τύμπανα



Special guest

Ιωάννα Τρουλλίδου: Φωνητικά



Η μπάντα θα εκτελέσει ενορχηστρώσεις και πρωτότυπα κομμάτια από τη Νέα Υόρκη όπου βασίζεται ο συνθέτης / ενορχηστρωτής / σαξοφωνίστας, Chris Byars!

 



Η Ιωάννα Τρουλλίδου

 

JAZZ Night LIVE at Central Stage

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 22:30

Central Stage, 31 Στασίνου & γωνιά Θεοκρίτου, Λευκωσία

Είσοδος €6

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99110079

 



Ο Chris Byars


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ