«ταξιδεύοντας» με τον Πόλυ Πουλχέριο

Μια πολύ ωραία έκθεση φωτογραφίας στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, όπου όλες οι φωτογραφίες έγιναν με φιλμ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Πόλυς Πουλχέριος εκθέτει φωτογραφικές του δημιουργίες από μια σειρά ταξιδιών και φωτογραφικών περιπλανήσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Στην πρώτη του αυτή ατομική έκθεση παρουσιάζονται 50 φωτογραφίες. Ο Πόλυς αποτυπώνει στο φακό του απλές καθημερινές στιγμές με ένα δικό του τρόπο. Εκφραστικά πορτρέτα, στιγμές διασκέδασης, νεκρή φύση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και καταφέρνει να τις μεταμορφώσει σε φωτογραφικούς πίνακες. Τα τοπία του, σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο, αποπνέουν μια μοναδική ηρεμία. Αντιπροσωπεύουν τη δική του προσωπική άποψη για τη ζωή.

 

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1959 και σπούδασε Οικονομικά στο Λονδίνο και Ασφαλιστικά στο Κεντ. Εργάστηκε στον ασφαλιστικό τομέα μέχρι το 1997 και, ακολούθως, αποφάσισε να στραφεί προς τη Φωτογραφία. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφικής τεχνικής στο London College of Printing όπως και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από το 2000 μέχρι το 2012 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη φωτογραφία και στη συνέχεια επέστρεψε στην ασφαλιστική βιομηχανία. Έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στο Λονδίνο, Αθήνα, Πράγα και Κύπρο. Είναι ιδρυτικό μέλος της «Φωτοδού».

 

Εγκαίνια: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 7:00μ.μ., Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, Λεμεσός

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 13:00 & 15:00 - 19:00, Κυριακή 16:00 - 19:00 

Διάρκεια Έκθεσης: 18 - 28 Νοεμβρίου 2016

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ