Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό στο Pavilion

Το τριήμερο 16 με 18 Δεκεμβρίου, το Pavilion θα βάλει τα γιορτινά του.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, θα μετατραπεί για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Υπόσχεται στους παρευρισκόμενους χαρούμενες γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια!

Το περιβάλλον όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα γνωστά σε όλους «Christmas Markets» του εξωτερικού.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 16.00 μέχρι τις 22.00 και θα παραμείνει ανοικτό Σάββατο 17 και Κυριακή, 18  Δεκεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 23.00.

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη, ενώ για τους υπόλοιπους επισκέπτες θα στοιχίζει €3.00. 

Ανανεωμένο, γεμάτο λάμψη, χρυσόσκονη και πολύχρωμα φωτάκια, επεκτείνετε φέτος και στον εξωτερικό χώρο του Pavilion, δίνοντας μια γεύση από το «κρύο» του Χειμώνα, μετατρέποντας έτσι το χωριό στον απόλυτο προορισμό των Χριστουγέννων!

Το σκηνικό συμπληρώνουν ποίκιλα καλλιτεχνικά δρώμενα, Live link, σχόλες χορού, θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες και κυπριακές μπάντες, προσφέροντας άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Φουσκωτά, πινιάτες, απίθανα παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές θα μοιράσουν γέλιο και χαρά στους μικρούς επισκέπτες.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τα παιδάκια θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να δουν από κοντά αληθινά ζωάκια. Στο μεταξύ ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, οι νεράιδες και αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων θα μας ταξιδέψουν όλους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι!

Από το Χριστουγεννιάτικο χωρίο δεν θα λείπουν οι πεντανόστιμες λιχουδιές, πλούσια εδέσματα, μυρωδάτα γλυκά, ζαχαρωτά, ροφήματα όπως επίσης και το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, το ζεστό κρασί (mulled Wine).

Το κοινό θα έχει ακόμα την ευκαιρία να χαζέψει και να αγοράσει χειροποίητα αντικείμενα, στολίδια, κοσμήματα και πολλές άλλες δημιουργίες των συντελεστών αυτής της γιορτής! 

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή».

Για περισσότερες πληροφορίες: 22 322222


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ