Δωρεάν δραστηριότητες για τους επισκέπτες της Λάρνακας

Το πρόγραμμα δωρεάν δραστηριοτήτων για τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας κατά τη χειμερινή περίοδο, ξεκίνησε και φέτος.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος της δράσης είναι ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και η ενίσχυση της εμπειρίας του τουρίστα στην Περιφέρεια.

Οι δραστηριότητες ισχύουν για όλους όσους διαμένουν σε καταλύματα της Περιφέρειας Λάρνακας, ξένους αλλά και ντόπιους για την περίοδο 1ης Νοεμβρίου μέχρι την 30η Απριλίου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν δραστηριοτήτων με την ονομασία «Larnaka Free Winter Experiences», έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα: Birdwatching στη Λίμνη Βορόκληνης, επίδειξη καλαθοπλεκτικής και ετοιμασία παραδοσιακών εδεσμάτων στο Restolake.

Τρίτη: Επίσκεψη στο Πάρκο Καμήλων στον Μαζωτό.

Τετάρτη: Δίωρη ξενάγηση στην πόλη της Λάρνακας με επαγγελματία ξεναγό.

Πέμπτη: Παραδοσιακή Ημέρα στην Αθηένου. Περιλαμβάνει επίσκεψη στο Καλλινίκειο Μουσείο και στον παλιό Αλευρόμυλο και παρουσίαση της παρασκευής χαλουμιού στην αναπαλαιωμένη οικεία του Πατήρ Καλλίνικου του Σταυροβουνιώτη.

Παρασκευή: Γνωριμία με την περιοχή της «Σκάλας» και τους κεραμίστες της περιοχής με τη συνοδεία επαγγελματία ξεναγού.

Σάββατο: Εκδρομή στα χωριά της Λάρνακας με ξεναγό. Περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφικά Λεύκαρα και κεράσματα στην αυλή του Δημαρχείου, ξενάγηση και γευσιγνωσία κρασιού στο οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ, ενώ στο Κτήμα Γεωργιάδη οι επισκέπτες ενασχολούνται με παραδοσιακές δραστηριότητες όπως είναι η παρασκευή κυπριακών εδεσμάτων και τοπικών προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

Η συμμετοχή στην εκδρομή του Σαββάτου ισχύει για όσους διαμένουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ