Η νέα υπουργός Πολιτισμού ξέρει να διώχνει την κακή ενέργεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Την ώρα που σύσσωμος ο κυπριακός λαός αναμένει τον υπουργό της παιδείας μας να βγει να κάνει έστω μια δήλωση για την υπέρμετρη ανάγκη του Αρχιεπισκόπου να ιδρύσει κι άλλα σχολεία -αφού αυτά που έχουμε ήδη ως γνωστό λειτουργούν ρολόι-, τσουπ, σκάει μύτη η νέα υπουργός πολιτισμού στην Ελλάδα και μας κάνει να μαραζώσουμε ακόμα περισσότερο που δεν έχουμε μια σαν κι αυτή.

 


Article featured image
Article featured image

Η -κατά τ’ άλλα καταξιωμένη ηθοποιός- νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, σκανάρει, λέει, το σβέρκο και θεραπεύει τον ασθενή.

Διώχνει την κακή ενέργεια. Καθαρίζει αύρες.

Επειδή στη CITY δεν μάθαμε να απορρίπτουμε τίποτα απ’ όσα μας λένε αλλά παράλληλα κιόλας δεν πιστεύουμε κιόλας σε τίποτα, θα αναμένουμε να δούμε μήπως και η κυρία Κονιόρδου καταφέρει να θεραπεύσεις όλους αυτούς τους ασθενείς που μας περιβάλλουν, μήπως και καταφέρει να διώξει όλη αυτή την αρνητική ενέργεια.

Ή και από την άλλη, αυτή της η ιδιότητα, της ενεργειακής θεραπεύτριας ή όπως αλλιώς το λένε, μπορεί τελικά να μην επηρεάζει την ιδιότητά της ως υπουργός και άρα άδικα αναπαράγουμε όλοι με μανία αυτό το βίντεο. Θα αναμένουμε…

 



Πάντως, πέραν από την πλάκα, αυτό που συμβαίνει με το facebook και γενικότερα τα social media, που απασχολεί κάποιος την επικαιρότητα και σε χρόνο ρεκόρ εμφανίζεται στο timeline σου όλο το οπτικοακουστικό υλικό που τον αφορά και εκτείνεται από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και 30 χρόνια στο μέλλον, είναι τουλάχιστον παράξενο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ