Το Cobalt Nicosia International Cup 2016 έρχεται στη Λευκωσία

Το 2ο Cobalt Nicosia International Cup, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από πενήντα ομάδες και ακαδημίες από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου 2016. 

 


Article featured image
Article featured image

*Του Ηρόδοτου Μιλτιάδους

 

Το Nicosia International Cup 2016 θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά ραντεβού που θα διεξαχθούν φέτος στην Κύπρο.

Μεγάλο ποσοστό των ομάδων που θα λάβουν μέρος θα προέρχονται από το εξωτερικό. Ήδη τη συμμετοχή τους επιβεβαίωσαν η Θέλτα Βίγκο από την Ισπανία, η Spanish Soccer School με έδρα το Ντουμπάι, η Japan Academy και ο Ερυθρός Αστέρας από τη Σερβία.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007. Όλα τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα στο ΓΣΠ.

Το τουρνουά υποστηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Δήμο Λευκωσίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης στο κλειστό «Ελευθερία» στη Λευκωσία.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους της τελετής θα είναι και ο διεθνούς φήμης freestyler Sean Garnier, ο οποίος θα μαγέψει το κοινό με τα κόλπα του με την μπάλα.

Ο Sean Garnier είναι 32 ετών και νεαρός έπαιξε μπάλα σε Οσέρ και Τρουά. Όμως οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να βάλει τέλος στην καριέρα του, με τον ίδιο να στρέφεται στο freestyle. Έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας από τους κορυφαίος του σπορ στον πλανήτη.

Ο δημοφιλής Γάλλος έκανε κάλεσμα μέσω βίντεο στον κόσμο, για να δώσουν το παρών τους στην τελετή έναρξης…

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ