Η Σωτήρα αποκτά την πρώτη της ξενοδοχειακή μονάδα

Ένα πολύ σημαντικό έργο για το Δήμο Σωτήρας, αλλά και για την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου ευρύτερα η ανέγερση του μεγαλεπήβολου έργου Sun City Spa Resort & Residences

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή θεωρείται η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα που θα εμπίπτει στα όρια του Δήμου Σωτήρας, και αναμένεται να φέρει αρκετά έσοδα για την κοινότητα ενώ υπολογίζεται   ότι θα δημιουργήσει πέραν των 150 μόνιμων θέσεων εργασίας κατά τη λειτουργία του.  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην επένδυση συμμετέχουν κεφάλαια Κινεζικών συμφερόντων και όπως έχει δηλώσει αντιπρόσωπος της εταιρείας είναι η πρώτη επένδυση από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.  

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση για το μεγαλεπήβολο έργο Sun City Spa Resort & Residences ανακοινώθηκε από τον όμιλο Giovani, στις 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το έργο Sun City ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του και το πρώτο που αποτελεί μικτή ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας με οικιστικές κατοικίες και διαμερίσματα, ενώ θα ανεγερθεί στην παραλία της Αγίας Θέκλης, λίγα μόνο μέτρα μακριά από την Μαρίνα Αγίας Νάπας.  

Θα φιλοξενεί ένα πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο πέραν των 200 δωματίων και στο ίδιο γήπεδο θα ανεγερθούν 55 οικιστικές μονάδες, ορισμένες από τις οποίες θα αποτελούν παραθεριστικές οικίες περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ