Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #4

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Η φρενίτιδα "Παντελίδης" καλά κρατεί, να 'ναι καλά το παιδί εκεί που είναι. Όταν πέρασε όμως το πιο κάτω ποστ απ' το timeline μας, συμφωνήσαμε όλοι πως στην Κύπρο όταν πούμε να το ξεχειλούσουμε, το ξεχειλώνουμε. 

Όπως και να ΄χει, 27 του μήνα αν ευκαιρήσετε, ραντεβού στις 6:30 το πρωί [ναι, υπάρχει τέτοια ώρα] για το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. 



 

Νότης, Τετ-α-τετ, Τρύφωνος, ΡΙΚ, ΑΚΕΛ. Το έχουμε το στόρι; Βασικά το ΑΚΕΛ ενημερώνεται πως θα βγάλει ο Τρύφωνος τον Σφακιανάκη να πει τα δικά του [ξέρετε εσείς, αυτά τα ρατσιστικά-ξενοφοβικά-φασιστικά-και-πάει-λέγοντας] κι αποφασίζει να δημιουργήσει ένα μικρό προβληματάκι στον ημικρατικό. Ο ημικρατικός απάντησε, το στόρι θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας αλλά το ερώτημά μας είναι άλλο: Τι στο καλό φοράει εδώ ο Νότης που δηλώνει πως οι πρόσφυγες βιάζουν τον πολιτισμό μας;      



 

Με το updated grooming του Νότη [που δεν απέχει πολύ απ' το πιο πάνω] δεν ασχοληθήκαμε μόνο εμείς αλλά και ο κύριος Ομήρου.  

 

Υποψήφιοι παντός είδους και καιρού παρελαύνουν αυτές τις μέρες απ' την οθόνες μας.

Εδώ βλέπουμε τον κύριο Γιώργο Χατζηιωάννου sifu. "Τι είναι sifu;" ρώτησε μια χαζογκόμενα του γραφείου που δεν έχει κάνει ποτέ της καράτε παρά μόνον Τετάρτη-Παρασκευή πλιέ στο μπαλέτο.     

 

Η απάντηση, για όλους όσοι δεν ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, ήταν ένα κλικ μακριά. Στο αγαπημένο Urban Dictionary, που τα ξέρει όλα.

Η ερώτηση δε, γιατί κάποιος να συνοδεύει το ονοματεπώνυμό του -ως υποψήφιος βουλευτής- με το... job description "sifu", παραμένει αναπάντητη.   

Α



 

Απ' τα προεκλογικά βιντεάκια της βδομάδας αυτό της Σάβιας Ορφανίδου, που θέλει να μας κοιτάει στα μάτια τον Μάιο λέει κι επίσης δηλώνει πως το γνωρίζει πολύ καλά πως μας έχει πικράνει.

Για κάποια που ως προχθές την πετύχαμε 4 άντε 5 φορές στην τηλεόραση, θέλουμε να δηλώσουμε πως διόλου δεν μας έχει πικράνει, δεν γνωρίζαμε καν καλά καλά την ύπαρξή της. Να μην ανησυχεί όμως, αν την πετύχουμε οπουδήποτε μες στην πόλη αυτό το διάστημα, θα την... κοιτάξουμε στα μάτια.    



 

Σε πιο... σπορτίφ στιλάκι κινήθηκε η υποψήφια Ξένια Κωνσταντίνου. Ξεκινάμε λέει. Που πάμε δεν ξέρει όμως κανείς.    



 

Η κυπριακή τρολιά έκανε την δουλειά της προφανώς στην περίπτωση του προεκλογικού βίντεο του Κωνσταντίνου Χρυσοδόντα. Κράξε και να κράξεις, το κατέβασε ο άνθρωπος το βίντεο. Όσοι προλάβατε, προλάβετε αλλά ας συντονιστούμε καλύτερα την επόμενη φορά, να τα φυλάμε κάπου αυτά τα διαμάντια βρε παιδιά.  

 

"Τον Απρίλιο έρχομαι στο σπίτι σου" είναι το, ακούγεται-απειλητικό, σλόγκαν της τηλεόρασης του Άλφα. Το τιζεράκι ακολούθησαν σποτς από δημοσιογράφους και παρουσιάστες που μας λένε πως θα έρθουν κι αυτοί σπίτι μας. Ένας-ένας όμως βρε παιδιά γιατί δεν θα χωρέσουμε όλοι.



 

Βρε μανία με τους μισθούς τους αυτοί οι πολιτικοί... Νισάφι πια. Ο φτωχός πλης τίμιος Σωκράτης Χάσικος για να τα φέρει βόλτα αναγκάστηκε να νοικιάσει εγκαταστάσεις στην τηλεόραση του Άλφα. Αυτήν που θα έρθει μ' ένα κάρο κόσμο στο σπίτι μας τον Απρίλιο. 



 

Μετά τα frozen yogurts και τα wine bars, η νέα τάση προτείνει "πόθεν έσχες". Στην περίπτωση του Σταύρου Χατζησάββα η μόδα ξεχειλώθηκε αφού ο υποψήφιος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει και τα έξοδα της προεκλογικής του εκστρατείας, συμπεριλαμβανομένων και των €23,03 που έδωσε για διαφημίσεις στο facebook. 



 

"Ζήσε το σήμερα" όπως λένε και οι έφηβοι που ξεμπουμπουκιάζουν. Άμα είσαι δήμαρχος όμως πρέπει να κρατάς μια ατζέντα. Η εν λόγω παρουσίαση λογικά θα πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Δήμαρχο της Λάρνακας αφού μες την ατζέντα του, μάλλον, δεν θα το είχε σημειωμένο πως μπορεί να βρισκόταν την συγκεκριμένη μέρα στα κρατητήρια. Yolo! 





Κεντρική φωτογραφία:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ