Ο Jamie Oliver δίνει την πρώτη του συνέντευξη στην Κύπρο

«Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάναμε σε τόσο υπέροχα μέρη όπως η Κύπρος!», αναφέρει στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο, πλήρως ανανεωμένο τεύχος του Time Out Cyprus ο διάσημος Βρετανός σεφ.



 


Article featured image
Article featured image

Ο Jamie Oliver με αφορμή το εστιατόριό του Jamie’s Italian που ανοίγει επίσημα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Έγκωμη (δίπλα από το Café Nero) μιλά στο Time Out Cyprus και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο ενός τεύχους που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το international brand του Time Out παγκοσμίως!

Το Jamie’s Italian είναι μέρος μίας μεγάλης αλυσίδας ιταλικών εστιατορίων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξή του μας καλεί να πάμε να το δοκιμάσουμε και σημειώνει πως: «Το νέο εστιατόριο θα περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία φανταστικών πιάτων φτιαγμένα με ντόπια υλικά άριστης ποιότητας και σε πολύ λογικές τιμές».


Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι έρχομαι στην Κύπρο


Στη συνέντευξή του εξηγεί γιατί δεν τον ενδιαφέρουν τα αστέρια Michelin, αποκαλύπτει το αγαπημένο του πιάτο, αναφέρεται στους αγώνες και τις καμπάνιες του υπέρ της υγιεινής διατροφής, αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά του και φυσικά μας δίνει και 3 συνταγές του!

Νέα εποχή για το Time Out Cyprus

Το τεύχος Απριλίου σηματοδοτεί μία νέα αρχή για το Time Out Cyprus! «Άλλαξε γιατί ξέρει τι θέλει η εποχή» σημειώνει στο editorial της η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Σύλια Ιωαννίδου και συμπληρώνει: «Καλωσόρισες κι εσύ στη νέα εποχή του Time Out! Μια εποχή που θέλει να ανακαλύπτεις, να ζεις και να μοιράζεσαι όλα όσα αγαπάς!»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ