Τι γίνεται όταν μια γυναίκα ανακαλύπτει πώς το αγόρι της πάει με άντρες;

Το αρχικό ερώτημα που τίθεται είναι γιατί κάποιος straight να χρησιμοποιεί ένα app γνωριμιών για gay;


Article featured image
Article featured image

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί , με βασικό στοιχείο ότι οι περισσότεροι μάλλον κάνουν διπλή ζωή. Όπως φαίνεται όμως το πιο γνωστό gay dating app, ίσως τελικά να μην απευθύνεται μόνο σε gay άντρες. 

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται όταν η σύντροφος, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της κάνει διπλή ζωή, με άλλου άντρες. 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της Elizabeth στο Mic, η οποία περιγράφει τη δική της εμπειρία από το Grindr, όταν ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του αγοριού της.

Παρότι εκείνος δεν είχε ποτέ εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους άντρες, η Elizabeth έκανε το συσχετισμό με το Grindr και ψάχνοντας απαντήσεις, αποφάσισε να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό της, παριστάνοντας τον άντρα.

Αμέσως ρώτησε τους “κοντινούς σε απόσταση” αν έχουν κοιμηθεί με το αγόρι της. Κανείς δεν το παραδέχτηκε, αλλά εκείνη χώρισε μαζί του, γιατί η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Δεδομένου ότι είχε ήδη κάνει έναν κύκλο στο Grindr, όταν η Elizabeth αποκάλυψε πως δεν ήταν άντρας, οι περισσότεροι την μπλόκαραν. Όσοι άκουσαν την ιστορία της, όμως, όχι μόνο δεν την απέρριψαν, αλλά κατέληξαν να βγαίνουν μαζί της σε φιλικό επίπεδο, αποδεικνύοντας πως στο Grindr, εκτός από τον εφήμερο έρωτα, μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος και μια φιλία. Έστω κι αν έχει γεννηθεί κάτω από περίεργες συνθήκες.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ