8 events με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Προτάσεις αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες.



 


Article featured image
Article featured image

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τη ξεχωριστή αυτή μέρα συνηθίζουν να γιορτάζουν όλες οι γυναίκες.

Είναι αλήθεια πως, παλαιότερα, οι γυναίκες συνήθιζαν να γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα στο έπακρο, αφού μαζεύονταν, έβγαιναν, έπιναν και χόρευαν μέχρι πολύ αργά.

Παρόλο που πλέον έχει χαθεί κάπως η δυναμική της 8ης Μαρτίου, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο night out της υπόθεσης, εντούτοις είνα ακόμα πολλές γυναίκες που θα κανονίσουν να βγουν, οπότε και αρκετά μαγαζιά που θα προσφέρουν κάτι ειδικά για σήμερα.

Είναι ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς.

Οπότε, για εσάς που έχετε σκοπό να βγείτε, με ένα γρήγορο search μαζέψαμε και σας προτείνουμε μερικά πράγματα για σήμερα:

 

Ταβέρνα «Οι γεύσεις του χωρκού»

Για τη μέρα της γυναίκας, η ταβέρνα «Οι γεύσεις του χωρκού» στην Κακοπετριά, ετοιμάζει μια βραδιά με ζωντανή μουσική, άφθονο φαγητό και απεριόριστο κυπριακό ποτό. Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 20.30.

Η ταβέρνα βρίσκεται στη Λεωφόρο Κακοπετριάς 23.

Για κρατήσεις: 22 924443

 

 

The HAMLET PUB

Η μπυραρία «The HAMLET» στη Λεμεσό διασκεδάζει την ημέρα της γυναίκας με… belly dance ρυθμούς. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 23.00 και τη χορευτική επιμέλεια θα αναλάβει η χορεύτρια Natalia of Mystica. Μαζί της θα είναι ο DJ LIL ANDREW, με παλιές και νέες ελληνικές επιτυχίες. 

Η μπυραρία βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαθούντος 74, στη Λεμεσό.

Για κρατήσεις: 99200020

 

 

Η Μπουάτ

Στη Μπουάτ, γύρω στις 20.00, η Λένα Μύος τραγουδάει ελληνικά τραγούδια με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας. Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ.

Η Μπουάτ βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό.  

Για κρατήσεις: 99652205

 

 

The Crystal

Το ανανεωμένο «The Crystal» στην Μαρίνα Λεμεσού, επέλεξε την ημέρα της γυναίκας για το opening του. Στις 20.00 θα γιορταστεί η συγκεκριμένη μέρα με εξαιρετικής ποιότητας γευστικές επιλογές και ευφάνταστα signature κοκτέιλ. Τη μουσική θα αναλάβει ο resident DJ.

Για κρατήσεις: 25051230, 7000 5868

 

 

Εν Τέχνο Καφενείο

Το «Εν Τέχνο Καφενείο» στη Λάρνακα γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας στις 20.30, με άφθονο φαγητό, απεριόριστο κυπριακό ποτό και λαϊκό μουσικό πρόγραμμα. Η τιμή είσαι στα 18 ευρώ το άτομο.

Βρίσκεται στην οδό Ερμείας 4, στη Λάρνακα.

Τηλέφωνο: 97614904

 

 

Barrel House Bar

Αν θέλετε να γιορτάσετε την ημέρα της γυναίκας κάπως διαφορετικά, μπορείτε να πάτε στο Barrel House Bar στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στη Στοά Κίζη. Εκεί από τις 18.00 θα σερβίρονται μπύρες καθώς και cookies σε όλες τις γυναίκες.

Για κρατήσεις: 24400921

 

 

Ταβέρνα «Τo Καζάνι»

Την ημέρα της γυναίκας θα γιορτάσει και η παραδοσιακή ταβέρνα «Τo Καζάνι» στην Αραδίππου. Στις 21.00 το βράδυ θα ξεκινήσουν να σερβίρονται εκλεκτοί μεζέδες για τις γυναίκες που θα μαζευτούν, τους οποίους θα συνοδεύουν οι ωραίες μελωδίες της ορχήστρας.

Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου, Αραδίππου, Λάρνακα.

Για κρατήσεις: 99 313236

 

 

Play4All

Ο χώρος ψυχαγωγίας Play4All στο Παραλίμνι, διοργανώνει μια εκδήλωση ειδικά για την ημέρα της γυναίκας. Θα υπάρχει Buffet με 12 ευρώ το άτομο, Fashion Show από την SNOB boutique, Latin dance Show από το Steps Dance Studio και πολλές άλλες εκπλήξεις για τις γυναίκες. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα τελειώσει γύρω στις 23.00.

Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο Παραλίμνι.

Για κρατήσεις: 23740555, 99454354


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ