Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Μπράβο Ρούλα»

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε με μια μαραθώνια εκπομπή κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης απέναντι στον μέχρι πρότινος κυρίαρχο Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και ρίχνοντας το ελληνικό twitter.

 


Article featured image
Article featured image

Συζητήθηκε πολύ και η αναμονή όπως ήταν φυσικό ήταν μεγάλη για την πρεμιέρα του "Μπράβο Ρούλα". Η τηλεοπτική περσόνα που την περίοδο τον 90s ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό πουλέν, επέστρεψε με ένα εντυπωσιακό σόου εφάμιλλο, αυτών που έκανε στο παρελθόν και κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης στην Ελλάδα, παίρνοντας την πρωτιά. 

Το σόου του καναλιού Εpsilon, το οποίο στην Κύπρο μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση του Σίγμα, ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 9 και αποδείχτηκε μαραθώνιο καθώς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. 

Η Ρούλα Κορομηλά επιστράτευσε τους Σάκη Ρουβά, Γιάννη Πλούταρχο, Ελένη Φουρέιρα, Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και παιχνίδια, ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και γενικά όλα όσα μπορούν να χωρέσουν σε μια εκπομπή που φάνηκε από την αρχή πως ήθελε να εντυπωσιάσει. 

Τα νούμερα δείχνουν πως τα κατάφερε - τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη μάχη με το γενικό σύνολο του «Μπράβο Ρούλα» να φτάνει το 23,8% και το αντίστοιχο σύνολο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να αγγίζει το 21,6%. Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στα δυναμικά/νεανικά κοινά με το Μπράβο να κατακτά το 22,4% και το Στην Υγειά μας, να μην ξεπερνά το 14%. 

Η επιστροφή της Κορομηλά όμως μπορούμε να πούμε ότι έριξε και το twitter, αφού σημείωσε ρεκόρ αναφορών, με βομβαρδισμό σχολίων από χρήστες –όχι απαραίτητα – καλά, πετυχαίνοντας παρόλα αυτά να κρατήσει την πρώτη θέση στο Top Trending για αρκετές ώρες. 

Συγκεκριμένα το #bravoroula είχε κατακλύσει το timeline χθες και είχε πάνω από 18.000 tweets , ξεπερνώντας σε αναφορές ακόμη και τα σχόλια για την επίσκεψη του Πάπα στο #PopeFrancis (17,000 αναφορές). Ωστόσο τα σχόλια για την πολύ μεγάλη προβολή προϊόντων μέσα από την εκπομπή, αλλά και τη διάρκεια της εκπομπής είχαν αρχίσει προς το τέλος να γίνονται όλο και πιο πυκνά και μάλλον χάλασαν την αρχικά καλή εικόνα των πρώτων ωρών της εκπομπής. 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ