Ετοιμαστείτε για το 1ο Φεστιβάλ οπτικής επικοινωνίας «I love graphic»

Η 29η Μαίου πλησιάζει, με το 1ο Φεστιβάλ Οπτικής Επικοινωνίας «I love graphic» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σκαλί Αγλαντζιάς, να μπαίνει στην τελική ευθεία, το πρόγραμμα της μέρας συμπληρώνεται και οι συμμετέχοντες αυξάνονται.

 


Article featured image
Article featured image


Το design δημιουργεί κουλτούρα, η κουλτούρα διαμορφώνει τις αξίες και οι αξίες καθορίζουν το μέλλον.


Ο μεγάλος στόχος -να φέρει δηλαδή σε επαφή το ευρύ κοινό, με την Τέχνη της Οπτικής Επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα ελεύθερο πεδίο έκφρασης και αλληλεπίδρασης –επιτυγχάνεται.

Στο φεστιβάλ, θα μετέχουν μεταξύ άλλων, ανώτερες και ανώτατες σχολές, οι οποίες ασχολούνται με την οπτική επικοινωνία, όπως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Alexander College. 

Στο πλαίσιό του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός αφίσας και Motion Design. «Ζωγράφοι» της νέας τεχνολογίας, γραφίστες, εικονογράφοι,  motion designers, καθώς και φοιτητές δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών σχολών, κλήθηκαν να οπτικοποιήσουν την άποψή  τους στο θέμα +κίνηση. 

Διαβάστε ακόμη: Έρχεται το 1ο φεστιβάλ γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας στην Κύπρο 

Τα καλύτερα από τα υποβληθέντα έργα, όπως τα έκρινε ειδική επιτροπή θα αποτελέσουν το υλικό για μια μεγάλη έκθεση, η οποία θα εγκαινιαστεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ, από το δήμαρχο Αγλαντζιάς, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η όλη εκδήλωση.  

Διαλέξεις επωνύμων, προβολή κινουμένων γραφικών από το International Motion Festival-Cyprus και άλλα παράλληλα δρώμενα συμπληρώνουν το πρόγραμμα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ