«Αρνούμαι να πάω τον γιό μου στο γήπεδο»

«Ψες το βράδυ μου είπε η σύζυγος, ότι ο μικρός μας γιος την παρακάλεσε λίγο πριν κοιμηθεί να με πείσει να τον πάω στο γήπεδο».

 


Article featured image
Article featured image

Ο Σωτήρης Μάυρος βρέθηκε χθες το βράδυ στον τελικό κυπέλου (ως ασφάλεια γηπέδου) μεταξύ Απόλλων και Ομόνοιας, μετά το τέλος του αγώνα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα οργισμένο post, μέσα από το οποίο εξηγεί στο γυναίκα και στο γιό του, γιατί δεν πρόκειται να το πάει ποτέ σε κυπριακό αγώνα ποδοσφαίρου. 

«Όχι Όλγα μου, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πάρω τον γιο μας στο γήπεδο, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μας να βρίζει τις μανάδες των «απέναντι» και οι «απέναντι » οι οποίοι το πιο πιθανόν να είναι συμμαθητές του, να σε βρίζουν με ακατανόμαστες εκφράσεις. 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να νιώσω την αγωνιά που είχε απόψε ο φίλος Κώστας, όταν ήταν 10 μέτρα από τους κάφρους με τον μικρό γιο του, όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να νιώσει το παιδί μας τον φόβο που όταν ξεκίνησαν να πέφτουν τα δακρυγόνα τον κάναμε «σάντουιτς» με τα σώματα μας, για να τον προστατεύουμε από τις πέτρες που έριχναν οι κάφροι και να τον φυγαδεύσουμε σε ασφαλές σημείο. 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μου να γίνει μέρος όχλου αλητών, που είτε χάσει είτε κερδίσει η ομάδα του, να ξεκινά δολοφονικές συμπλοκές με τους «απέναντι» 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μου να γίνει ΚΑΦΡΟΣ των γηπέδων, γιατί Όλγα μου αυτοί οι κάφροι ΔΕΝ έχουν ούτε ομάδα ούτε ιδανικά ούτε ήθος ούτε παιδεία. 

Το βίντεο ξεκινά 2 δευτερόλεπτα μετά την λήξη της αποψινής «γιορτής του ποδοσφαίρου»

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ