Κύπρια παρουσιάστρια στο σκαμνί για μια συναυλία

Πρώην παρουσιάστρια σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για υπόθεση πλαστογραφίας.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για μια αρκετά…πικάντικη υπόθεση -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χαραυγή» -στην οποία η πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων κατηγορείται ότι εξέδωσε πλαστά εισιτήρια για συναυλία του Σάκη Ρουβά που έγινε το 2010 στη Λάρνακα εξασφαλίζοντας με δόλιο τρόπο κέρδη. 

Βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση είναι η γνωστή παραγωγός εκδηλώσεων και πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Λευκωσίας Ρέα Μαδέλα Ιωαννίδου, η οποία καταθέτει στην ακροαματική διαδικασία. 

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, η κ. Ιωαννίδου, είχε συνάψει συμφωνία με την κατηγορούμενη για διοργάνωση μεγάλης συναυλίας, του Σάκη Ρουβά στην Λάρνακα. 


Η συμφωνία προέβλεπε καταβολή εξ ημισείας των 120.000 ευρώ που ήταν η αμοιβή του τραγουδιστή, καθώς και όλα τα υπόλοιπα οργανωτικά έξοδα, τα οποία είχαν υπολογιστεί στις 80.000 ευρώ. 


Συμφωνήθηκε επίσης προσωπική ανάληψη των εξόδων σε περίπτωση που η συναυλία καθίστατο ζημιογόνα από τις εισπράξεις. 

Σύμφωνα με την κ. Ιωαννίδου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ η ίδια άρχισε να προετοιμάζει τη συναυλία πληρώνοντας έξοδα 50.000 ευρώ, με την κατηγορούμενη αντί να αναλαμβάνει το δικό της μερίδιο, να μεταβαίνει σε δικό της τυπογράφο και να εκδίδει δικά της εισιτήρια. 

Τα εισιτήρια αυτά, αξίας 100 ευρώ το κάθε ένα, δεν σφραγίστηκαν από το Δήμο Λάρνακα, όπως αυτά που είχαν εκδοθεί νόμιμα. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στο δικαστήριο, με το πέρας της συναυλίας, στις σακούλες με τα αποκόμματα των εισιτηρίων βρέθηκαν πολλά εισιτήρια τα οποία διέφεραν από τα πρωτότυπα. 

Ακολούθησε καταγγελία ότι η κατηγορούμενη πώλησε πολλά πλαστά εισιτήρια, γεγονός που διαπιστώθηκε και από την παρουσία στη συναυλία, πολλών περισσότερων θαμώνων από όσων αναλογούσαν στα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί με νόμιμο τρόπο. 

Η Ρέα Ιωαννίδου, κατέθεσε ότι ενώ είχαν πωληθεί 2500 νομίμως εκδοθέντα εισιτήρια, ο κόσμος ήταν κατά πολύ περισσότερος, φτάνοντας περίπου τις 12.000. 

Πέραν τούτου όμως, στη συναυλία φέρονται να διατέθηκαν θέσεις VIP, ενώ η ίδια δεν είχε διαθέσει τέτοιου είδους εισιτήρια. Αυτό διαπιστώθηκε και από τις εισπράξεις, οι οποίες ήταν πολύ περισσότερες από αυτές που αναλογούσαν στα νόμιμα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί. Η δίκη συνεχίζεται στις 8 Ιουνίου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ