Αρχιεπίσκοπος: Πολλές φορές χρειάζονται και οι ακραίοι

«Δεν επίστευα ότι θα μπουν μέσα, αλλά μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα.

 


Article featured image
Article featured image

Να ακούονται και οι άλλες φωνές.

Πολλές φορές χρειάζονται και οι ακραίοι, ούτως ώστε οι άλλοι να είναι προσεκτικοί… να μην πηγαίνουν κατευθείαν και να αποφασίζουν επειδή έχουν δύναμη (σ.σ. κοινοβουλευτική)».

Αυτολεξεί, αυτό είπε σε δηλώσεις του στον Alpha ο προκαθήμενος της κυπριακής εκκλησίας.Δες πιο κάτω το βίντεο για επιβεβαίωση και ακολούθως δοκίμασε την τύχη σου λύνοντας το πολύ απλό quiz της CITY.

 Quiz: Πως μεταφράζεται η δήλωση του πνευματικού μας ηγέτη;

Α) Επειδή κάποιοι ανάμεσά μας είναι αμπάλατοι, μήπως να αρχίσουμε να υιοθετούμε ακραίες συμπεριφορές μπας και τους συνετίσουμε; Μήπως να επιστρέφαμε σε άλλες σκοτεινές εποχές ή ακόμα και στον Μεσαίωνα;

Β) Δεν κατάλαβα ότι η ερώτηση αφορούσε στο ΕΛΑΜ, σόρι ρε παιθκιά. Νόμισα ότι με ρωτήσατε για τους Αβέρωφ και Χαραλαμπίδου -το ακραίοι αναφέρεται στο Δεξιά και Αριστερά-, οι οποίοι ενίοτε μιλούν λίγο πιο φωνακτά από τους υπόλοιπους, εξ ου και η δήλωση.

Β) Αφού ξέρετε εκ των προτέρων ότι μπορεί να πω κάτι που θα προκαλέσει, τι με ρωτάτε κι εσείς τόσο περίεργα πράγματα και με εκθέτετε; Πνευματικός ηγέτης είμαι τα γέριμα, ρωτήστε με επιτέλους για τον Θεό, την αγάπη, τη θρησκεία γενικότερα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ