Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #12

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ. 


Article featured image
Article featured image

Σε sequel των Βουλευτικών εξελίχθηκε η βδομάδα που μας πέρασε με ένα θα-γίνω-Game-of-Thrones όταν μεγαλώσω επεισόδιο με τον Δημήτρη Συλλούρη να στρογγυλοκάθεται πλέον στον Iron Throne. 

Από την περασμένη βδομάδα όμως, και τα πολιτικά τερτίπια που την βασάνισαν, κρατάμε τον νέο χώρο στάθμευσης που δημιουργήθηκε στην Βουλή. Εύγε κύριε Θεοπέμπτου.    



Βουλευτές ήρθαν, βουλευτές έφυγαν και... πρώην βουλευτές ήταν πολύ busy και ξεχάστηκαν να αλλάξουν τα στοιχεία τους στον λογαριασμό τους στο Twitter. 

 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό PRIDE και, ανάμεσα στα εκατοντάδες ποστς, εντοπίσαμε τον Καρογιάν της επιτυχίας αυτής.    







Την βδομάδα που μας πέρασε μας απασχόλησαν και τα κάγκελα-κάγκελα-κάγκελα παντού που τοποθετήθηκαν έξω απ' την Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Επίσημη πληροφόρηση για το κατά πόσον τοποθετήθηκαν για να κρατήσουν τον κόσμο έξω ή μέσα στην Βουλή δεν έχουμε ακόμα.  







Μία διαφημιστική... όαση στο κέντρο της πόλης που, καλοκαίρι που διανύουμε, μας θύμισε εκείνες τις μα-γιατί-εγώ-δεν-φοβάμαι-καθόλου ταινίες του τύπου "I Know what you did last Summer". 







Και βεβαίως, η Αστυνομία Κύπρου, επιμένει να ανεβάζει φωτογραφίες σαν και αυτή που ακολουθεί στο facebook. 

"Ο παράδεισος σε καλωσορίζει". Ναι. 







Η πιο κάτω δεν είναι παρέα Κύπριων hipsters που βγήκαν για φαγητό. 

Όμως θα μπορούσε, κάλλιστα, να ήταν παρεά Κύπριων hipsters που βγήκαν για φαγητό.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ