Ρεκόρ συμμετοχών στα δικοινοτικά βραβεία Stelios Awards

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το ενδιαφέρον Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας (Stelios Bi-Communal Awards 2016), που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος ο αριθμός των διεκδικητών των βραβείων διπλασιάστηκε, αφού έφθασε στους 215, γεγονός που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών στα Stelios Awards. 

Ο μεγαλύτερος από ποτέ αριθμός, οφείλεται στην εξαιρετική προβολή και δημοσιότητα που έλαβε ο διαγωνισμός μέσω της σελίδας του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook, καθώς έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους για δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών. 

Η συνεχής επαφή και επικοινωνία ατόμων από τις δύο κοινότητες μέσω της σελίδας του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος στο Facebook, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο και το κλίμα εμπιστοσύνης για τη δημιουργία συνεταιρισμών. 

Η προθεσμία για συμμετοχή στο διαγωνισμό έληξε τα μεσάνυχτα της 16ης Ιουλίου και οι αιτήσεις των  δικοινοτικών ομάδων αφορούν στους τομείς των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, των επιστημών, ενώ αιτήσεις υποβλήθηκαν και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή. 

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, θα προσφέρει για πρώτη φορά στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009, η συνολική αξία των βραβείων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.



Για περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες στο Facebook: Stelios Philanthropic Foundation και Stelios Cyprus Bi-Communal Awards 2016 ή στην ιστοσελίδα www.stelios.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ