Οι ζωντανές εμφανίσεις του Λευτέρη Μουμτζή

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε ο Λευτέρης Μουμτζής κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τον τίτλο ‘Now Happiness’. Από το Δεκέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα ο δίσκος έχει παρουσιαστεί ζωντανά σε πάνω από είκοσι συναυλίες σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Από το Μάιο ο δίσκος κυκλοφορεί και σε βινύλιο.

 


Article featured image
Article featured image

Στη συναυλία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/10, ο Μουμτζής επιστρέφει στον αγαπημένο του χώρο, στο Αρχοντικό Αξιοθέας, όπου δειλά-δειλά είχε αρχίσει τις σόλο εμφανίσεις του πριν δύο χρόνια. Επανέρχεται τώρα με ένα δίσκο που αποτελείται από δέκα καινούρια κομμάτια, καθώς και με ένα άλλο μουσικό, τον νεαρό ελλαδίτη Δημήτρη Χατζηζήση, ο οποίος θα τον συνοδεύσει με βιολί, κιθάρα και φωνητικά.

Οι δυο τους παρουσιάζουν ένα ατμοσφαιρικό σετ με τραγούδια του δίσκου, παλαιότερα κομμάτια του Λευτέρη από J.Kriste, Master of Disguise, αλλά και αγαπημένες τους διασκευές. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 1 ώρα και 20 λεπτά.

Τις συναυλίες αυτές θα ακολουθήσει περιοδεία σε Ελλάδα και Γερμανία στα τέλη Οκτωβρίου, με σταθμούς στη Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα και Κολωνία.

30 Σεπτεμβρίου / Αnanas 8bit / Πάφος / 20:30 Κρατήσεις: 26 600126

1 Οκτωβρίου / Αρχοντικό Αξιοθέας / Λευκωσία / 20:30 Κρατήσεις: 22 894531

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ