Στον Πρωταρά δοκιμάζουμε γεύσεις από όλο τον κόσμο

Ο Δήμος Παραλιμνίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου μας προσκαλούν σε αυτή την μοναδική πανδαισία γεύσεων, από όλο τον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρωταράς θα μας ταξιδέψει στις 5 ηπείρους μέσα από ένα Φεστιβάλ Γεύσεων, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παρέλαση κατά μήκος του παραλιακού δρόμου των Ξενοδοχείων με τελικό προορισμό την πλατεία Λεύκολλα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 

Η παρέλαση θα γίνει υπό την συνοδεία του Συγκροτήματος Κρουστών BATUCINIO στις 19:30. Μετά το τέλος της παρέλασης, η εκδήλωση θα συνεχιστεί στην πλατεία εκδηλώσεων του Πρωταρά, όπου κάθε παρευρισκόμενος θα έχει την ευκαιρία να «γνωρίσει» και να «γευτεί» 25 διαφορετικούς πολιτισμούς, όλα μέσα από μια εκδήλωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κατσαρίδες και μύγες έκλεισαν το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό από τη σειρά «Sex and the City»

Article featured image

Σύγχρονες Τάσεις Υγιεινής Ζωής: Γιατί οι Εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι και Διαιτολόγοι Είναι Πιο Απαραίτητοι από Ποτέ

Article featured image

Μια εικόνα από τη Γάζα που υπενθυμίζει ότι σε κάποια παιδιά στερήθηκε το δικαίωμα να είναι απλώς παιδιά