Η Ιωάννα Βοσκού μετατρέπει τα ρολόγια σε έργα τέχνης

Η Ιωάννα Βοσκού, αναλαμβάνει να ανακαλύψει το ρολόι μας, το χρόνο, τα γεμάτα λεπτά της όμορφης ζωής μας. Τα ρολόγια λοιπόν γίνονται ο κεντρικός άξονας της ενότητας που παρουσιάζει αυτό τον Δεκέμβριο στο εργαστήριο της.

 


Article featured image
Article featured image

Η ζωγράφος παρουσιάζει για πρώτη φορά αντικείμενα που ξεφεύγουν από την χρηστική τους ιδιότητα και μετατρέπονται σε πραγματικά έργα τέχνης.

Ο χρόνος μεταμορφώνεται σε άλλο ένα υλικό που αναμιγνύεται μαζί με τα λάδια και τα ακριλικά της, μετατρέποντας τα απλά ρολόγια σε μικρά κομψοτεχνήματα.

Ο χρόνος που αγγίζει τα πάντα, ο αμείλικτος, αυτός που μας γεμίζει τη ζωή, οι αναμνήσεις, αυτός που κάνει τα πάντα εφήμερα, αυτός που κάνει σημαντική και την πιο ασήμαντη στιγμή της ζωής μας, ο σκληρός, ο γλυκός, αυτός που μας κάνει πιο πλούσιους, πιο φτωχούς, αυτός που μετατρέπεται  σε ιδέα, σε κάτι που δεν έχει υπόσταση, μέτρο,  αυτόν που επιλέγουμε να γεμίσουμε με αγάπη, έρωτα.

Για αυτόν τον χρόνο μιλάει η Ιωάννα. Πραγματεύεται τη ζωή, τη σημαντικότητα  αυτού που ζούμε. Και δημιουργεί.

Η άψογη τεχνική της, η ικανότητα της να δαμάζει το χρώμα και η εφευρετικότητα της, για άλλη μια φορά μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Τα έργα της ξεχωριστά και πρωτότυπα, κατανοητά,  καταφέρνουν να περάσουν στον θεατή, την αγάπη της για τη ζωή και τη φύση. Οι προβληματισμοί της ταυτίζονται με τους δικούς μας προβληματισμούς κάνοντας τα έργα της, δικά μας.

Μιχάλης Παπαδόπουλος - Ζωγράφος, Σεναριογράφος, Εκπαιδευτικός



Πληροφορίες:

Εγκαίνια: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016, 20:00 μ.μ.

Διάρκεια: 21 Δεκεμβρίου – 24 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 22/12/16 στις 4:00 μ.μ..- 6:00μ.μ., Παρασκευή 23/12/16 στις 4:00 μ.μ - 6:00μ.μ, Σάββατο 24/12/16 στις 10:00π.μ- 1:00 μ.μ

Οδός Προμαχών Ελευθερίας 33, 4103, Λεμεσός, Κύπρος (κοντά στην ΚΕΑΝ, απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου )

Τηλέφωνο: 99560177

Email: ioannavo7@gmail.com

Web: www.ioannavoskou.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ