Γιατί σέρβιρε φαγητό ο Σάκης Ρουβάς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;

Μια περίεργη και ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου σήμερα στους φοιτητές του, αφού όσοι βρέθηκαν στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου για να γευματίσουν είδαν πίσω από τον πάγκο τον Σάκη Ρουβά.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι ο γνωστός καλλιτέχνης δεν αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική σταδιοδρομία, αλλά δοκίμασε το ταλέντο του στο σερβίρισμα φαγητού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της Χαραλαμπίδης Κρίστης, του οποίου είναι Πρεσβευτής.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο νησί για να παραδώσει το τρίτο και τελευταίο έργο του Παγκύπριου εκπαιδευτικού διαγωνισμού «Πολίτες του Μέλλοντος», το οποίο φιλοξενείται στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ταμασσού και αποτελούσε μια συνεργασία των φοιτητών του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, με δημοτικά σχολεία.

«Με το που ήρθε ο Σάκης Ρουβάς στα εστιατόρια του Πανεπιστημίου, τον υποδέχτηκαν παιδάκια του πανεπιστημιακού νηπιαγωγείου, τα οποία τον καλωσόρισαν με μια ανθοδέσμη. Αυτός γονάτισε, τα πήρε αγκαλιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

 



 

Μετά μπήκε στη κουζίνα όπου και έμεινε λίγη ώρα και ακολούθως βγήκε με ποδιά και σκούφο στήθηκε πίσω από τον πάγκο σερβιρίσματος μαζί με τον πρύτανη και άρχισε να μας σερβίρει φαγητό», αναφέρει φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου που ήταν παρών στην εκδήλωση.  











*Εκτενές ρεπορτάζ απόψε από την δημοσιογράφο Χαρούλα Αλέξη στις «Τομές στα Γεγονότα», στις 20:15.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ