Ιδιοκτήτης μουσικής σκηνής στην Κύπρο πέρασε στο The Voice

Ερμήνευσε το «Εν Λευκώ» της Μποφίλιου με έναν δικό του μοναδικό τρόπο και κατάφερε να μπει στα live, παίρνοντας το εισιτήριο από το 10ο Blind Audition του The Voice το οποίο για ακόμα μια φορά αναδεικνύει φωνάρες από Κύπρο και Ελλάδα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Χρήστος Θεοδώρου είναι ερμηνευτής και ιδιοκτήτης της δημοφιλούς μουσικής σκηνής στη Λευκωσία, ενώ επίσης ενίοτε γράφει και δικά του τραγούδια. Έχει υπάρξει μέλος σε πολλές μπάντες, έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα live, ενώ έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του μαγαζιού του ουκ ολίγους καλλιτέχνες από Ελλάδα, Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό.

Χαρακτηριστική η ατάκα του Μουζουράκη, ο οποίος γυρίζοντας πρώτος και αντικρύζοντάς τον, αναφώνησε «Αφεντικούλι!».

Όπως και να ‘χει, ο Χρήστος με την ωραία του διασκευή στο τραγούδι-ύμνο της Νατάσσας Μποφίλιου έκανε τους Μαραβέγια και Μουζουράκη να γυρίσουν, πήρε εγκωμιαστικότατα σχόλια από Παπαρίζου και Ρουβά, ενώ με την παρουσία του στο Voice σηκώνει ακόμα περισσότερο τον πήχη τόσο σε ότι αφορά στους Κύπριους διαγωνιζόμενους όσο και γενικότερα.

Πάντως, είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο που έχει πίσω του μια πορεία, που έχει επιδείξει έργο, που έχει ποιότητα, να μπαίνει στη διαδικασία του The Voice και όχι άλλων talent shows, ακριβώς γιατί εδώ κρίνεται αποκλειστικά και μόνο η φωνή, αλλά και γιατί αναγνωρίζουν ότι το παιχνίδι και η δυναμική του μπορούν να τους προσφέρουν μια έξτρα ώθηση για να βγάλουν προς τα έξω τη δουλειά τους. Πρόσκαιρα μεν, ουσιαστικά δε αν το διαχειριστούν σωστά οι ίδιοι.

 



 

Πιο κάτω ακούστε το πολύ ωραίο τραγούδι "Μόνο μια φορά" του Χρήστου Θεοδώρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά που έφυγαν και στα παιδιά που προσπαθούν να ξεφύγουν και το οποίο μάλιστα παλαιότερα αποτέλεσε το soundtrack μιας τηλεοπτικής σειράς στην Κύπρο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ