Η Ελλάδα πάει Eurovision με την Demy

Την ανακοίνωση έκανε χθες Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως φαίνεται η νεαρή τραγουδίστρια και αγαπημένη της νεολαίας Demy, η οποία πολλές φορές εξέφρασε στο παρελθόν την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αποτελεί την φετινή επιλογή της ΕΡΤ.

Παρόλο που και φέτος η ΕΡΤ προχώρησε σε απευθείας ανάθεση, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που πραγματοποιούσε τοπικούς διαγωνισμούς επιλογής, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει ποιο κομμάτι τελικά θα είναι αυτό που θα πάει στο διαγωνισμό.



Διαβάστε επίσης: «Το budget είναι απλώς ένα εργαλείο, εξαρτάται πως θα χρησιμοποιηθεί»



Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου της ΕΡΤ

«Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό, τρία τραγούδια ερμηνευμένα από την Demy, τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό. Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αναδειχθεί ως η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό». 

 

Και για όσους δεν γνωρίζουν την Demy, πάρτε μια γεύση πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ