Τα Public «μετακομίζουν» στα Gloria Jeans

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικό καφέ; Μάλλον όχι.

 


Article featured image
Article featured image

Γι’ αυτό και τα Public σε συνεργασία με τα Gloria Jeans, δημιούργησαν ειδικές βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία για όλες τις ηλικίες, σε όλα τα καταστήματα Gloria Jeans.

Διαμόρφωσαν το χώρο των αγαπημένων καφέ της Κύπρου, με την προσθήκη βιβλιοθηκών για να μπορούν όσοι πίνουν τον καφέ τους να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους βιβλίο.

Πέρα από τις ειδικές βιβλιοθήκες, τα Public προσφέρουν κάθε μήνα πλούσια δώρα σε διαγωνισμούς που συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες των Gloria Jeans, από βιβλία μέχρι tablets, laptops και άλλα προϊόντα τεχνολογίας.

 



Επιπλέον, τα Public πραγματοποιούν δημιουργικές προωθητικές ενέργειες στον χώρο των Gloria Jeans, με ειδικές προσφορές και ενέργειες για τους επισκέπτες των καφέ.

Από την πλευρά τους, τα Gloria Jeans προσφέρουν τον εξαιρετικό τους καφέ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούν τα Public και προσφέρουν δωρεάν καφέ με κουπόνια σε κάθε απόδειξη από αγορές που γίνονται στα Public.

H άκρως επιτυχημένη συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί και στους επόμενους μήνες με τα Public να σχεδιάζουν τη δημιουργία παιδότοπων εντός των Gloria Jeans και την προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών σε όλους τους επισκέπτες των Gloria Jeans, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τώρα ο απόλυτος προορισμός του βιβλίου, τα Public σας συνοδεύουν και στον καθημερινό σας καφέ στα αγαπημένα σας Gloria Jeans!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ