Φόρεσε τα τακούνια της κοπέλας του επειδή πόνεσε τα πόδια της και έγινε viral

«Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες σήμερα», θα σκεφτούν οι περισσότερες γυναίκες διαβάζοντας αυτή την είδηση, ενώ πολλές είναι αυτές που θα πουν με ύφος στο αγόρι τους «ενώ εσύ, ούτε που την καρέκλα εν σηκώνεσαι για να κάτσω, γάδαρε».

 


Article featured image
Article featured image

Γι’ αυτό απολογούμαστε προκαταβολικά για τα προβλήματα που πιθανόν να δημιουργήσουμε. Ο τύπος, λοιπόν, της φωτογραφίας ως άλλος ιππότης ρομαντικών εποχών, όταν η κοπέλα του παραπονέθηκε πως πόνεσε τα πόδια της από τα ψηλοτάκουνα, έβγαλε τις παντόφλες του, τις έδωσε στην κοπέλα του και για να μην μείνει χωρίς παπούτσια, φόρεσε τα δικά της.

Η κίνηση του άντρα από την Κίνα εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει viral στα social media ανά τον κόσμο, αφού αρχικά κυκλοφόρησαν στο κινεζικό Facebook (Weibo).

Όπως ανέφερε αργότερα σε τοπικές εφημερίδες Xie – ο χρήστης που ανέβασε τις φωτογραφίες- το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα νοσοκομείο και η κοπέλα περίμενε να δει το γιατρό.

Εκείνος φορούσε αρχικά μαύρα σανδάλια, που στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε με την κοπέλα του επειδή τα δικά της δεν ήταν άνετα. Όταν τους κάλεσε ο γιατρός, εκείνη φέρεται να προσφέρθηκε να αλλάξουν πάλι παπούτσια, αλλά αυτός αρνήθηκε και κρατώντας το χέρι της περπάτησε τελικά όλη την κλινική φορώντας τα ψηλοτάκουνα. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ