Η νέα διαφήμιση του Jumbo είναι πολύ προχώ

Αυτή τη φορά, την είδαν αλλιώς.

 


Article featured image
Article featured image

Τι έχει να μοιραστεί ένας straight μ’ έναν gay; Την απάντηση θα την βρεις στα νέα διαφημιστικά σποτ της εταιρείας Jumbo, που μόλις κυκλοφόρησαν και μάλλον θα ταράξουν – και πάλι – τα νερά. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια, μας έχουν συνηθίσει σε ανατρεπτικές διαφημίσεις που όσο και να τις κράζεις, στο τέλος τις θαυμάζεις.

Για πρώτη φορά, η εταιρεία επιλέγει να εντάξει την διαφημιστική της καμπάνια στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Παρέμβασης» με σκοπό να  σπάσει κάθε στερεότυπο, κοινωνικό ή ρατσιστικό, με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες, γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας, είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά, όπως αναφέρουν στην περιγραφή του διαφημιστικού.

Το πιο κάτω σποτ ανέβηκε στο Youtube, μόλις πριν από μερικές ώρες από την διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια και παρουσιάζει ένα νεαρό straight ζευγάρι και ένα πιο παλιό gay ζευγάρι ανδρών να συναντώνται στα Jumbo και να μοιράζονται την αγάπη τους για το κατάστημα.



Παρεμπιπτόντως, παίζει ήδη στην κυπριακή τηλεόραση!



Στην προσπάθεια κατάρριψης και άλλων στερεοτύπων, τα Jumbo παρουσιάζουν έναν έντεχνο μ’ έναν… λαϊκό. Έναν πλούσιο μ’ έναν φτωχό. Έναν Έλληνα μ’ έναν μετανάστη και έναν τρίτεκνο μ’ έναν εργένη. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ