Παράγγειλε καφέ online και απόλαυσέ τον σε 15 λεπτά

Αν ο καφές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αν ξυπνώντας θες καφέ, αν μετά το μεσημεριανό θες καφέ, αν το απόγευμα και πάλι -ξέρεις πού το πάω- θες καφέ, τότε είσαι σε καλό δρόμο, οπότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

 


Article featured image
Article featured image

Ως coffee addict, λογικό είναι να ψάχνεις συνεχώς το ιδανικό ποτήρι καφέ. Φτηνό (για να μπορείς να ικανοποιείς το craving σου συχνά), ποιοτικό (γιατί η γεύση είναι ό,τι πιο σημαντικό) και φυσικά, να μπορείς να τον βρεις εύκολα. Και είναι εκεί που αμέσως έρχεται στο μυαλό σου το foody, όπου μπαίνεις για δεις τι παίζει και να παραγγείλεις καφέ.

Στο foody λοιπόν θα βρεις τα Coffeebrands!

Παράγγειλε ό,τι τραβά η ψυχή σου, όπως για παράδειγμα ένα Megisto Freddo Cappuccino με άπαχο γάλα και λίγη ζάχαρη, απλά πατώντας στις ανάλογες επιλογές στο μενού των Coffeebrands στο app του foody.

Ή αν είσαι σκληροπυρηνικός coffee addict, μπορείς να παραγγείλεις ένα Σκέτο Διπλό Megisto espresso για ενέργεια στα γρήγορα και αγνή γεύση, ή έναν Κρύο Megisto Latte με άπαχο γάλα και σιρόπι ινδοκάρυδο, ή έναν Κυπριακό Καφέ, ή απλώς ένα Φραπέ γλυκό με λίγο γάλα ή ακόμα ένα Biscoblue με τη μοναδική του γεύση για μικρούς και μεγάλους!

Ναι, σωστά κατάλαβες, από τα Coffeebrands μπορείς να παραγγείλεις πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Αμέσως, θα πάρεις SMS από το foody ότι η παραγγελία σου επιβεβαιώθηκε και ότι θα είναι κοντά σου σε 15 λεπτά. Ο ντελιβεράς θα έρθει σε χρόνο-ρεκόρ και αυτό γιατί υπάρχουν 18 καταστήματα σε όλη τη Κύπρο.

Κι αν ρωτήσεις τον ντελιβερά για την χαμηλή τιμή του καφέ, αυτός αμέσως θα σου πει πως αυτό οφείλεται στο ότι ο καφές είναι δικό τους blend espresso, τον Megisto Espresso, εξ ου και μπορούν να προσφέρουν ποιοτικό καφέ σε χαμηλή τιμή.

 



Είναι αλήθεια πως μια δοκιμή θα σε πείσει να επαναλαμβάνεις συχνά την online παραγγελία από τα Coffeebrands (μέσω foody) για την καθημερινή σου caffeinated απόλαυση. Άσε που το foody έχει και αποθηκευμένες τις προτιμήσεις σου και η όλη φάση με τη παραγγελία γίνεται super-fast και κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Κι όταν κάποια μέρα αποφασίσεις να παραγγείλεις ντεκαφεινέ (ιεροσυλία;), να ‘σαι σίγουρος πως θα δεχτείς αμέσως τηλεφώνημα από τα Coffeebrands και θα ακούσεις μια ατάκα τύπου: «Συγνώμη για την ενόχληση, απλά θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τους πελάτες μας και τις προτιμήσεις τους. Ξέρετε, συνήθως δεν παραγγέλνετε Megisto decaf και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξουμε το σωστό καφέ!».

Αν λοιπόν ψάχνεις για υψηλής ποιότητας καφέ, σε προσιτή τιμή, φτιαγμένο κάθε φορά για σένα και κάθε άτομο ξεχωριστά από επαγγελματίες παθιασμένους με την τέχνη και την επιστήμη του καφέ, απλά παράγγειλε online στο foody.com.cy από όποιο κατάστημα Coffeebrands βρίσκεται στην περιοχή σου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ