Αυτό είναι ίσως το πιο πολύχρωμο pop up store στην παλιά Λευκωσία

Στην οδό Επτανήσου 91-95, απέναντι από το κτήριο της Παλιάς Αγοράς.

 


Article featured image
Article featured image

Το Gap, το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού, υποδέχεται και φέτος τις γιορτές με ένα ειδικά διαμορφωμένο Pop-Up Store στη Λευκωσία, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα τα crazy stripes, το σήμα κατατεθέν του brand κατά τη γιορτινή περίοδο.

Το κατάστημα, το οποίο αποτελεί μέρος του Nicosia Pop-up Festival 2017, βρίσκεται στην οδό Επτανήσου 91-95, απέναντι από το κτήριο της Παλιάς Αγοράς.

 



 

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κατάστημα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, να δουν από κοντά τη συλλογή και να επιλέξουν τα must-haves κομμάτια των γιορτών, δίνοντας έτσι μια φωτεινή λάμψη στην γκαρνταρόμπα τους. Καλύπτοντας όλα τα γούστα και ανάγκες, η συλλογή, που είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα της Λεμεσού, περιλαμβάνει πολύχρωμα ριγωτά μοτίβα, ζεστά και άνετα πουλόβερ και επίσημα ενδύματα που είναι ιδανικά για γιορτινά πάρτι και εξόδους. Πιο συγκεκριμένα, τα πολύχρωμα crazy stripes, τα οποία είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια, είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα ρουχισμού - από πλεκτά πουλόβερ μέχρι και αξεσουάρ. Η cozy collection περιλαμβάνει σακάκια, παλτά, απαλά πλεκτά πουλόβερ, διάφορα αξεσουάρ από κασμίρι καθώς και loungewear σε ουδέτερους τόνους, που αποτελούν ιδανικά δώρα για να κρατήσουμε ζεστά τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όσον αφορά τα ενδύματα για ξεχωριστές περιστάσεις, φορέματα με παγιέτες, μεταλλικές φούστες και βελούδινα blazers, είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές για μια εκθαμβωτική και λαμπερή εμφάνιση.

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, το Gap σε περιμένει με πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστά events, να ανακαλύψεις τη γιορτινή συλλογή και να διαλέξεις μοναδικά δώρα για εσένα αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ