Retro αποκριάτικο πάρτι από το Ράδιο Πρώτο

Το Ράδιο Πρώτο διοργανώνει ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι με τον τίτλο «Retro χωρίς μέτρο».

 


Article featured image
Article featured image

Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 22.30, στο Down Τown Live, στη Λευκωσία.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας, τρείς από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς μιας γενιάς που έγραψε ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή, ξανασμίγουν και έρχονται στην Κύπρο με τρέλα, μουσική και έτοιμοι να ξεφαντώσουν μαζί μας.

Αθεράπευτοι ροκεντρολάδες, γράφουν και τραγουδάνε τη «στιγμή», μας παρασέρνουν με την τρέλα και τις νότες τους και μας προσκαλούν να γίνουμε μέρος στο πιο απρόβλεπτο, ευχάριστο και χορευτικό αποκριάτικο πάρτι.

 «Γυριστρούλα», «Ποιμενικό Ροκ», «Ευλαμπία», «Νοσταλγός του Rock n Roll», «Να δεις που κάποτε» και το «Δεν είμαστε καλά», είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν και θα κορυφώσουν το κέφι μέχρι τελικής πτώσεως.

Ελάτε και εσείς να μασκαρευτείτε παρέα με όλους του ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Ράδιο Πρώτο, να γλεντήσετε και να περάσουμε όλοι μαζί μια ωραία βραδιά γεμάτη τρέλα αλλά και πολλές εκπλήξεις!


Πολλές εκπλήξεις και δώρα σε περιμένουν!


Ντύσου αποκριάτικα και διασκεδάστε χωρίς…μέτρο!

Η καλύτερη αμφίεση θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι από το Ideal Aesthetics, αξίας €1000 (εξαιρούνται ιατρικές υπηρεσίες και προϊόντα).

Γιατί αυτό είναι το πρώτο σου αποκριάτικο πάρτι… Ράδιο Πρώτο!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 99-810011


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ