Τρώμε όπως παλιά, παραγγέλνουμε με ένα κλικ

Το φαγητό μας -και ειδικά το σουβλάκι και τον μεζέ- το θέλουμε… όπως παλιά. Νόστιμο και μερακλίδικο. Κατά τ’ άλλα όμως, όταν είναι να το απολαύσουμε στο σπίτι, και το θέλουμε να έρθει όσο πιο άμεσα γίνεται, καλύτερα είναι να μην το παραγγείλουμε όπως παλιά, αλλά με ένα κλικ online στο foody.com.cy.

 


Article featured image
Article featured image

Η λίστα εστιατορίων του Foody εμπλουτίζεται συνεχώς, και μια από τις επιλογές που μας χαροποιούν είναι αυτή που φέρνει στο τραπέζι μας γεύσεις από παλιά.

Το για σουβλάκι όπως παλιά είναι ένα εστιατόριο με κυπριακούς μεζέδες… όπως παλιά, έχοντας ως πρώτη ύλη τα καλύτερα κρέατα και υλικά  και γενικότερα με αυθεντική κυπριακή ποιότητα και γεύση που προσφέρουν σίγουρα στιγμές νοσταλγίας. Το «για σουβλάκι όπως παλιά» βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου και κάνει delivery σε όλη τη Λευκωσία. Επίσης, τον μεζέ μπορείς φυσικά να τον απολαύσεις και επί τόπου, στην ταβέρνα, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί πως κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί υπάρχει ζωντανή μουσική.

Όσο για το Foody, είναι γνωστό ότι αποτελεί σήμερα την απόλυτη ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρου, αφού διαθέτει περισσότερα από 225 εστιατόρια σε όλες τις επαρχίες. Με ένα και μόνο κλικ μπορείς να δεις το μενού, να επιλέξεις το φαγητό που επιθυμείς, να το προσαρμόσεις ακριβώς στα μέτρα σου (μέχρι και το κρεμμύδι μπορείς να αφαιρέσεις από την πίτα σου και να προσθέσεις τζατζίκι), πριν στείλεις τελικά την παραγγελία σου online.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί πως πολλά εστιατόρια - συμπεριλαμβανομένου του «για σουβλάκι όπως παλιά»- δέχονται πληρωμή online με πιστωτική κάρτα.

Το Foody είναι ο πιο εύκολος τρόπος παραγγελίας στην Κύπρο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ