Κάνε κράτηση στο πρώτο ξενοδοχείο Star Wars

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς στις δύο Star Wars Land που θα συμπληρώσουν την Disneyland της Καλιφόρνια και το Disney World της Φλόριντα από το 2019. Ωστόσο τα σχέδια της Disney για μια πλήρη εμπειρία Star Wars δεν σταματούν εκεί. Αυτές τις ημέρες οι επισκέπτες στο Disney World λαμβάνουν μέρος σε μια έρευνα που διεξάγει για λογαριασμό της Disney η εταιρεία Swagbucks, με σκοπό να διαπιστωθεί το ενδιαφέρον τους για ένα ξενοδοχείο που θα θυμίζει τα διαστημόπλοια των ταινιών.


Article featured image
Article featured image

Όπως παρουσιάζεται στην έρευνα, η εμπειρία θα θυμίζει περισσότερο διαμονή σε κρουαζιερόπλοιο παρά σε ξενοδοχείο. Θα υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων και όλες μαζί θα διαμορφώνουν ένα σενάριο, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να αποφασίσει πόσο ενεργό ρόλο θα έχει. Θα είναι σαν να έχει μπει σε μία ταινία με αρχή, μέση και τέλος, γι αυτό και η διαμονή θα περιορίζεται υποχρεωτικά στις δύο ημέρες και όλα τα check in θα γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα. Έτσι θα εξασφαλίζεται ότι όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ίδια εμπειρία.

Η διαμονή ανά άτομο θα στοιχίζει από 900 μέχρι 1.000 δολάρια για τις δύο ημέρες και θα είναι all-inclusive, με πέντε πληρωμένα γεύματα και δραστηριότητες όπως εκπαίδευση στην πλοήγηση αεροσκάφους και τη χρήση φωτόσπαθου.

ΠΗΓΗ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ