Το μεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου επιστρέφει

Ξεκίνησε μόλις πριν δύο χρόνια, και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να γίνει viral και να αγαπηθεί τόσο από τους συμμετέχοντες, όσο και από τους θεατές. Άλλωστε που αλλού μπορείς να παρακολουθήσεις αγώνες basketball δίπλα στο κύμα. 

 


Article featured image
Article featured image

Το Limassol 3on3 2017 επιστρέφει λοιπόν για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου Λεμεσού, από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017.  

Το τουρνουά Limassol 3on3 εντάσσεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017 και είναι ανοικτό για όλους: επαγγελματίες, ερασιτέχνες, γυναίκες, έφηβους και άτομα με τροχοκάθισμα. Τις κατηγορίες αυτές, πλαισιώνει το εταιρικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες μέσα από την συμμετοχή τους συμβάλλουν έμπρακτα και στην στήριξη των ομάδων με αμαξίδια, καθώς τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές του εταιρικού Πρωταθλήματος θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων Καλαθόσφαιρας ατόμων με τροχοκαθίσματα. Μέρος των εσόδων θα δοθεί επίσης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Οι νικητές της ανοικτής κατηγορίας Elite, πέραν των 4.000 ευρώ σε μετρητά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, για να συμμετάσχουν στο Ljubljana 3X3 Challenger 2017, με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

 







*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, τις κατηγορίες, τα έπαθλα, τους διαγωνισμούς και τις έγγραφες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.limassol3on3.com ή ακολουθείστε τη σελίδα στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ