Ευτραφής μπαμπάς 3 παιδιών έγινε «φέτες» σε μερικές βδομάδες

Ο μπαμπάς που μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας του στο διαδίκτυο και έγινε viral.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι 45 ετών και είχε πολλά παραπανίσια κιλά. Μόλις σε 12 εβδομάδες, όμως, κατάφερε να γίνει fit, να αποκτήσει σώμα με γραμμωμένους κοιλιακούς και «ιδανικό» βάρος.

Ο Μπεν Τζάκσον από το Ουόρινκτον της Βρετανίας είναι πατέρας τριών παιδιών και είναι 45. Λέγεται ότι όσο μεγαλώνεις, τόσο παχαίνεις και ότι γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια απώλειας των περιττών κιλών. Ο Μπεν ήθελε να αποδείξει το αντίθετο και το πέτυχε μέσα σε 12 εβδομάδες, αφού έχασε 8 κιλά. Μείωσε επίσης το σωματικό του λίπος από 20% σε 9%. Πώς το έκανε;

Έκοψε: πίτες, μπίρες, μπέικον, αναψυκτικά, αλκοόλ και σοκολάτες.

Ξεκίνησε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, υψηλή σε πρωτεΐνη και έβαλε τη γυμναστική στη ζωή του.

Πήγαινε στο γυμναστήριο τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

«Ο βασικός στόχος μου ήταν να χάσω βάρος και να αποκτήσω ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης», λέει ο Μπεν. Σχολιάζει ότι τελικά δεν έχασε μόνο κιλά, άλλαξε ως άνθρωπος, ως προσωπικότητα. «Είμαι πιο οξυδερκής και ετοιμοπόλεμος. Κοιμάμαι καλύτερα, είμαι πιο υπομονετικός με τα παιδιά, τα προβλήματα στη δουλειά δεν με καταβάλουν. Είμαι γενικά ένας πιο χαρούμενος άνθρωπος».

Ελπίζει να «εμπνεύσει κι άλλους μπαμπάδες να αναζωογονηθούν και να ξανανιώσουν» δοκιμάζοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ