8 ελληνικά games που θα σε κάνουν να κολλήσεις

Μπορεί να είσαι φανατικός gamer, μπορεί να το κάνεις απλά για χαλάρωση και ψυχαγωγία, όπως και να έχει όμως σίγουρα όλοι λίγο-πολύ κατά καιρούς έχουμε κολλήσει με ένα online game το οποίο κατεβάσαμε στο κινητό ή το tablet και παίζαμε με τις ώρες μέχρι να βγάλουμε όλες τις πίστες.

 


Article featured image
Article featured image

Η ελληνική εταιρεία «Pac Games», η οποία αποτελείται από μια ομάδα προγραμματιστών –φανατικών gamers- ανέπτυξαν τη δική τους σειρά online παιχνιδιών συμβατά με tablet και smartphones, τα οποία όπως αναφέρουν στη CITY είναι το απόλυτο must have, για το φετινό καλοκαίρι.

«Στην Pac Games είμαστε πρώτα παίχτες και μετά δημιουργοί, δεν θα φτιάχναμε πότε ένα παιχνίδι που δεν θα παίζαμε οι ίδιοι».  

Και τα 8 παιχνίδια που έχει δημιουργήσει η «Pac Games», είναι όλα δωρεάν και δεν φέρουν ιούς ούτε κακόβουλο λογισμικό.

«Στα παιχνίδια που δημιουργούμε προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του παίχτη. Παιχνίδια κατάλληλα για ενήλικες, αλλά και για παιδιά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βίας».



*Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια που έχει αναπτύξει η ομάδα καθώς και πληροφορίες για αυτά. «Άμεσος στόχος είναι ο συνεχής προσθήκη νέων παιχνιδιών, ώστε να καλύπτουμε μεγαλύτερη γκάμα παιχτών».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ