The Afro Banana Republic Festival για έβδομη συνεχή χρονιά

Το The Afro Banana Republic Festival επιστρέφει -όπως και πέρσι στη δασική έκταση του Κόρνου- για να καταστήσει τον Ιούλιο ως τον πιο αξέχαστο μήνα της χρονιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα το Παρασκευοσαββατοκύριακο 7, 8 και 9 Ιουλίου, φιλοξενώντας διεθνώς βραβευμένους καλλιτέχνες.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να αρχίσουν να ανυπομονούν για τέσσερις διαφορετικές σκηνές, οι οποίες θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 40 μουσικούς, περιλαμβανομένων 15 μουσικών σχημάτων. Μία μοναδική γιορτή με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, απρόσμενες καλλιτεχνικές παραστάσεις και πολλά άλλα.

Έχοντας κερδίσει για δεύτερη φορά την τιμητική διάκριση EFFE, που το συγκαταλέγει στα πιο εκλεκτά φεστιβάλ της Ευρώπης για τη χρονιά 2017-18, το φεστιβάλ διοργανώνεται από τη γνωστή ΜΚΟ «ABR Alternative Brains Rule», η οποία αποτελείται από ένα μεγάλο εύρος πρωτοπόρων και δημιουργικών ανθρώπων που δρουν στο προσκήνιο της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου.

Διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα θα ενθαρρύνουν την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, με τους μικρούς επισκέπτες να έχουν φέτος την τιμητική τους, με εργαστήρια καινοτομίας ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, που θα συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.

Και φυσικά για όσους επισκέπτες που θα θελήσουν να βιώσουν τη φεστιβαλική εμπειρία στο έπακρο,  ξεφεύγοντας ολοκληρωτικά από την καθημερινότητα, το φεστιβάλ προσφέρει τη δυνατότητα για camping, είτε με αντίσκηνο είτε με τροχόσπιτο κάτω από τη σκιά των πεύκων. 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες του φεστιβάλ: Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Δασική έκταση Κόρνου, Επαρχία Λάρνακας.

 



Εισιτήρια: http://bit.ly/ABRTICKET

Ακολουθείστε το «TheAfroBananaRepublic» στο Facebook για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και νέα σχετικά με το φεστιβάλ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ