Έτσι θα είναι το αποψινό Survivor

Για τελευταία φορά θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας απόψε το βράδυ «Διάσημοι» και «Μαχητές» και μάλιστα το έπαθλο θα περιλαμβάνει μια ακόμη έκπληξη.

 


Article featured image
Article featured image

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα βίντεο – κλήσης με τις οικογένειές τους. 

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό περισσότεροι από 141,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 13-24 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,5%, ενώ στις γυναίκες 18-44 σημείωσε μέσο όρο 50,1%. 

Οι «Διάσημοι» κατάφεραν χθες να κερδίσουν με σκορ 10-7 σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία.

Μετά την αποχώρηση του Bo από το παιχνίδι, όπου απέμειναν μόνο τρεις παίκτες στην ομάδα, χθες ήταν η πρώτη φορά που κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και ν’ απολαύσουν ένα μαγικό έπαθλο: να δουν την ανατολή του ηλίου από αερόστατο.

Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας και όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες, αποτελεί το σημαντικότερο έπαθλο γι’ αυτούς.

Αυτή τη φορά τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν βίντεο κλήση με τις οικογένειές τους, γεγονός που κάνει το έπαθλο ακόμη πιο ξεχωριστό.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φέρουν την πρωτιά στην ομάδα τους.

Συντονιστείτε απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ για ένα νέο αγώνισμα γεμάτο δράση, ένταση, ανατροπές κι ένα έπαθλο που θα τονώσει τους παίκτες της νικήτριας ομάδας και θα τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ