Κι αν οι παίκτες του Survivor ήταν Super Ήρωες; [εικόνες]

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν οι πιο δημοφιλείς φετινοί πρωταγωνιστές στην κυπριακή και ελληνική τηλεόραση, εννοώντας φυσικά τους παίκτες του Survivor, αν ήταν ήρωες της Marvel και της DC. Αλλά και ποιοι θα ήταν.

 


Article featured image
Article featured image

Το KoolNews και ο Βαγγέλης Χαντζής είχαν όρεξη και έφτιαξαν αυτά τα εξαιρετικά που θα δεις παρακάτω.

«Ποιος από τους παίκτες θα ήταν η ήρεμη δύναμη, από ποιον θα κινδύνευες να χάσεις το κεφάλι σου αν τον στραβοκοίταζες και ποιος είναι μονίμως χαρούμενος;» αναρωτιέται ο Χαντζής ο οποίος μετάλλαξε Διάσημους και Μαχητές.

 

Όλες οι απαντήσεις πιο κάτω:

 

 

Ο Μισθοφόρος με το χιούμορ που σπάει κόκκαλα και την ικανότητα να γιατρεύεται μόνος του. Όπως τότε που ξαναέβαλε στη θέση του το γόνατό του μετά από έναν τραυματισμό.

 

Γρήγορος σαν αστραπή δεν τον προλβαίνεις όταν ξεκινάει να τρέχει και να πετάει σπόντες στους αντιπάλους του. Που βέβαια στα Κυπριακά σημαίνουν κάτι άλλο οπότε όλα καλά.

 

Η Μαύρη Ευριδίκη έχει τρομερές ικανότητες στο να σκοτώνει το ηθικό των αντιπάλων αλλά και των συμπαικτών της με τη χαρακτηριστική κραυγή «Αφήστε μεεεεεεεεε».

 

Ο Κώστας Ακουαμανάκης είναι φοβερός στο μαγείρεμα του σούσι και περνάει τη μέρα του δίπλα στο νερό για να το μετατρέψει σε αλάτι.

 

Η Σάρα Κουίν είναι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη σε σημείο παρεξήγησης. Πολλές φορές οι γύρω της θα νομίζουν ότι της έστριψε η βίδα αλλά φοβούνται να της το πούνε γιατί κρατάει ρόπαλο.

 

Ο Μπο Μπάνερ είναι ο πρώτος ήρωας που πήγε μεταλλαγμένος σε φουσκωτό τέρας και όσο περνάει ο καιρός ξαναπαίρνει την ανθρώπινη μορφή του.

 

Ο θεός Σπαλ δεν κάνει διακρίσεις. Θα σου την σφυρίξει με το σφυρί του αν του κουνηθείς.

 

Ο Κωνσταντίνος Βασούπερμαν είναι ο αγαθός χειροδύναμος γίγαντας με την αστοχία της Σάρας στις βολές να είναι ο κρυπτονίτης του.

 

Ο Μάνατζερ Χ μπορεί να είναι μονίμως τραυματίας αλλά έχει τη μοναδική ικανότητα στο να χειραγωγεί τους γύρω του με το μυαλό του.

 

Ο Racoon Τσανγκ μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι αλλά αν αναφερθεί το όνομα Ελισάβετ γύρω του μπορεί να ξεπαστρέψει ολόκληρο στρατό.

 

Η Γουόντερ Κολιδά έχει τόση δυναμικότητα όσο και σεξ απίλ. Μπορεί να φωτογραφηθεί με ευκολία ακόμα και με σπασμένα πλευρά λόγω της εκπαίδευσής της από Αμαζόνες.

 

Ο Κάπτεν Ντάνος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί όποιον αμφισβητήσει τις αρχές Πατρίς, Θρησκεία, Ανταλλαγή αγαθών για επιβίωση.

 

Η Λάουρογκ είναι η υπερηρωίδα του νησιού που με το που σε ακουμπάει χάνεις τις δυνάμεις σου. Ίσως γιατί δεν τρως εξ αιτίας των φόβων της.


Πηγή: Kool News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ