Κάπως έτσι θα είναι το αποψινό Survivor

Η κατάταξη με βάση τη δημοτικότητα των εννέα παικτών του Survivor έχει πλέον διαμορφωθεί και θα παραμείνει κρυφή τόσο σε «Διάσημους» και «Μαχητές» όσο και σε τηλεοπτικό κοινό, αφού σύμφωνα με αυτήν  θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης με το ποσοστό να φτάνει το 58,4% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Καθηλωτικός ήταν και χθες ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων με τους «Διάσημους» να λήγουν το σκορ υπέρ τους με 10-7 και να κερδίζουν το έπαθλο: μια εκδρομή με σκάφος για θαλάσσια σπορ και φαγητό hotdog με σαλάτες.

Απόψε στις 21.15 οι δυο ομάδες θ’ αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους σχεδόν τέσσερις μήνες.

Οι «Μαχητές» έχουν χάσει το συγκεκριμένο έπαθλο τις δύο τελευταίες φορές κι είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο δυναμικά προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» αν και αριθμητικά είναι λιγότεροι από τους αντιπάλους τους έχουν δείξει στα τελευταία αγωνίσματα πως βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και  φυσική κατάσταση. 

Αργότερα το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αφού θα κληθούν να πάρουν μέρος στο «Παιχνίδι ερωτήσεων», το οποίο θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα το έπαθλο του φαγητού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης θα… γευτεί το έπαθλο φαγητού στο παιχνίδι ερωτήσεων;

Πώς θα εξελιχθούν οι κούρσες στον αγωνιστικό χώρο;

Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ