Συνεργασία μετά από 25 χρόνια μεταξύ Ιορδανίδη και Μπεμπεδέλη

Σε νέα συνεργασία θα προχωρήσουν ο σκηνοθέτης Γιάννης Ιορδανίδης και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκλεκτή ηθοποιός θα δανείσει την φωνή της στην Αλιόνα Ιβάνοβνα, την ενεχυροδανείστρια που δολοφονεί ο κεντρικός ήρωας Ρασκόλνικοφ, στο «Έγκλημα και Τιμωρία» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που θα παρουσιάσει σε Παγκύπρια Πρώτη, το Θέατρο Διόνυσος.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή πριν από 25 χρόνια, όταν ο Γιάννης Ιορδανίδης καλέστηκε από το Θ.Ο.Κ να σκηνοθετήσει την «Μαρία Στούαρτ» του Σίλλερ, όπου η Δέσποινα Μπεμπεδέλη ερμήνευε την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολούθησε νέα συνεργασία και πάλι στο Θ.Ο.Κ στο έργο του Ζαν Ζιρωντού «Τρελή του Σαγιώ» όπου πρωταγωνιστούσε και πάλι η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

Από τότε, πολλές φορές συναντήθηκαν στη σκηνή, σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες όπως το  θρυλικό «Χάρολντ και Μώντ» του Κόλιν Χίγκινς, στην Αθήνα.

Η τελευταία τους σκηνική συνάντηση έγινε και πάλι στο Θ.Ο.Κ, όταν ο      Γιάννης Ιορδανίδης κάλεσε την Δέσποινα Μπεμπεδέλη να ερμηνεύσει την Κυρία Άλβινγκ στους «Βρικόλακες» του Ερρίκου Ίψεν.

Πληροφορίες

Θέατρο Διόνυσος: 22818999

Γραφείο τύπου της παράστασης: 99988409


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου

Article featured image

Εταιρεία λανσάρει μπλουζάκι που δεν χρειάζεται πλύσιμο για έως και ένα μήνα